Карамел в новото видео на Gangsta Gangsta Production

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:01 / 05.11.2010
911
Новата родна хип-хоп звезда Caramelle (Карамел), която последните седмици взриви феновете с дебютния си хит-сингъл "W.T.F.?" взима специално участие в новата продукция на лейбъла Gangsta Gangsta PRODUCTION. Клипът "I am G.G.P." (Аз съм GGP) се очертава като най-сериозната заявка за лидерство на родната ърбън сцена от страна на бургаския лагер за следващата година.

В парчето участват новите звезди, който Организацията реши да продуцира през 2011 г., а именно групата 5 KINGZ (Петимата Крале). С чисто нов имидж и вече натрупан стаж артистите Pokera, Play Boya, Vess-oW, Ryan G & Otrovata показват завидни умения и ясно мнение по въпроса "кой кой е" в родния шоубизнес. Лентата е дело на режисьора Даниел Недялков, а в авторското музикално оформление и смесване на песента участват цяла плеяда от родни продуценти и звукозаписни студиа. Във видеото едно рамо удрят и "старите кучета" в G.G.P. - Lamoza, 45-th Calibre & Da` Cool, който подкрепиха с присъствието си младите. Специално участие взима и хип-хоп балета "Erotic Dance Crew" и други артисти на лейбъла. Продукцията има за цел да покаже суровата действителност в реалния живот и стимула за борба, който младите трябва да имат за да успеят.

"Без екип, колкото и да си силен не можеш да постигнеш нищо. Да, феновете трябва да знаят, че живота ни не е лесен, но младите ще имат бъдеще само ако се държим в екип. Аз съм горд с моя и го презентирам в новия ни клип" - коментира Веселин Вълканов (Otrovata), член на G.G.P.

От другата седмица видеото ще може да бъде видяно по родните музикални канали. От G.G.P. издават, че поради огромния интерес към групата 5 KINGZ съвсем скоро ще последва втори сингъл, но преди това ще бъде пуснато мистичното и все още пазено в голяма тайна ново видео на чаровната Caramelle.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).