Известен френски сладкар влиза в Hell's Kitchen

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:19 / 25.04.2023
1294
Популярният френски сладкар шеф Люк Дебов пристига от Париж, за да изнесе мастър клас в Hell’s Kitchen България на претендентите за наградата от 100 хиляди лева. Французинът е главен сладкар в школата "Дюкас“, създадена от носителя на 21 звезди Мишлен Ален Дюкас. Дебов, който също е носител на престижното отличие, ще приготви десерт, който ще включва специално изработена кристална круша.

В послания епизод на най-горещото кулинарно шоу шеф Ангелов се раздели с Наталия. Така в топ шест на Hell’s Kitchen попаднаха две жени – Цветомира и Виолета и четирима мъже – Станислав, Асен, Кристиан и Васил. След вечерната резервация още един готвач ще напусне шоуто. Това ще се случи само три седмици преди големия финал.

Изпитанията пред кулинарите стават все по-сложни и изискват все по-големи познания в кулинарията. Дали това ще препъне по-неопитните в кухнята или тези, за които напрежението от високите очаквания на шеф Ангелов е най-голямо, ще разберем в края на епизода.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6856):
15.09.2024 Мира Добрева: Болестта ме отказа от егото ми!
17.05.2024 Днес празнува едно от "златните" момичета на Нешка Робева
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
Още новини от Любопитни новини:
Приятелката на Гого проговори за Ванеса
Златните халки са опасни за мъжете? 
Дрейк заведе дело срещу Universal Music и Spotify заради Кендрик ...
Рецептата на един от най-известните народни лечители срещу лошия ...
Призна си
Не изхвърляйте сока от киселите краставички


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).