Изпекоха патриотичен хляб
Патриотичен хляб – с цветовете на трибагреника, изработиха специалистите от Академия Гранд Гурме. За направата му са използвани здравословни продукти. Той е произведен по авторска рецепта и традиционна технология, без консерванти, стабилизатори, изкуствени оцветители и набъбващи вещества.
Целта ни е освен да отбележим Националния празник - 3 март, но и да покажем, че храната освен вкусна и питателна, може да бъде здравословна и нетрадиционна, споделиха майсторите от Академия Гранд Гурме - лицензирано частно училище по кулинарни изкуства, хотелиерство и туризъм. Институцията притежава лиценз от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България. Мисията на Академията е да възпита у своите ученици страст към храната и гастрономията, чрез усвояването на отлични кулинарни практики и всеотдайност в услугите за личността, в среда, която отразява реалността на днешната кулинарна индустрия, и тенденциите в развитието на туризма, хотелиерството и ресторантьорството, от една страна и от друга страна да осигури и предложи на "бизнеса" високо квалифицирани кадри в съответствие с неговите реални потребности.
Академия Гранд Гурме има 13 лицензирани специалности по 8 професии с придобиване на втора или трета степен на професионална квалификация.