Изпекоха патриотичен хляб

Автор: Димитър Щерев
Коментари (0)
09:18 / 07.03.2024
1315
Патриотичен хляб – с цветовете на трибагреника, изработиха специалистите от Академия Гранд Гурме. За направата му са използвани здравословни продукти. Той е произведен по авторска рецепта и традиционна технология, без консерванти, стабилизатори, изкуствени оцветители и набъбващи вещества.

Целта ни е освен да отбележим Националния празник - 3 март, но и да покажем, че храната освен вкусна и питателна, може да бъде здравословна и нетрадиционна, споделиха майсторите от Академия Гранд Гурме - лицензирано частно училище по кулинарни изкуства, хотелиерство и туризъм. Институцията притежава лиценз от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България. Мисията на Академията е да възпита у своите ученици страст към храната и гастрономията, чрез усвояването на отлични кулинарни практики и всеотдайност в услугите за личността, в среда, която отразява реалността на днешната кулинарна индустрия, и тенденциите в развитието на туризма, хотелиерството и ресторантьорството, от една страна и от друга страна да осигури и предложи на "бизнеса" високо квалифицирани кадри в съответствие с неговите реални потребности.

Академия Гранд Гурме има 13 лицензирани специалности по 8 професии с придобиване на втора или трета степен на професионална квалификация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
"Обичам те, братко": Зейн почете паметта на Лиъм Пейн с емоционал...
Доц. д-р Лъчезар Лозанов: Част от пациентите с преддиабет имат но...
Истинският "Биг брадър" се завърна
Разкриват кой е владетелят с тяло на бог от Хераклея Синтика
Ново проучване разкрива значителната икономическа тежест на свърз...
Това е първият Мистър Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).