Иво Аръков публикува прекрасна снимка с бебето и сподели нещо много лично

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:01 / 15.10.2023
1311
На 9 май Иво Аръков стана баща на момче. Бебето носи името Тео – кръстено е на тъщата Теодора. Напоследък актьорът не обича да говори за личния си живот, но от време на време открехва завесата. Той най-сетне сподели в социалните мрежи снимка на сина си (с цел реклама на детски стоки), но все пак не показа лицето му. 

"Има неща, които си струват да бъдат казани, а други струват толкова скъпо, че си заслужава да бъдат запазени в тайна. Извинявам се на всички, чието любопитсво не задоволявам, когато не споделям всичко важно от моя личен живот, но ви уверявам, че той е спокоен и изпълнен с хармония. Благодарен съм всеки ден, че около мен срещам любов, разбирателство и споделям мислите си с моите съратници.".

Приятелката на Иво – пловдивчанката Габриела, е едва на 22 (с 13 години по-малка от Иво). Разликата във възрастта обаче никога не е била пречка за тях. Близките на хубавицата не очаквали, че тя ще се реши да забременее толкова млада. Родителите й се надявали, че първо ще завърши висшето си образованието, но в крайна сметка, бебето вече е факт, и сега всички му се радват.

Още по време на бременността си Габриела посещавала училище за бъдеще майки, където научила някои тънкости в грижите за новороденото. Купила си и книги на тази тема, които прехвърлила и на Аръков. Той не искал да присъства на раждането, защото се опасявал, че гледката няма да е приятна, но пък имал желание да сменя памперси и да дундурка сина си.

Младата майка казва, че още кърми бебето. Ето какво още споделя тя за наследника си: 

"Пътуването с бебе си е голямо събитие - вълнения, притеснения, прекрасни спомени и много багаж. Тео се очертава приключенец, не се задържа дълго на едно място. Да скучае също не му е по вкуса - не тръгваме без активната гимнастика, образователните книжки и какво ли още не".

Аръков има един брак зад гърба си, но не планира пак да минава под венчило, макар че с половинката му живеят на семейни начала. Дори я нарича "гаджето ми". Явно травмата от предходния му брак все още го държи и затова не иска отново да се жени.

Актьорът е разказвал, че преди няколко години се обвързал официално с рускинята Евгения Браун и делил един покрив с нея в Лондон. За съжаление, тя почина внезапно през 2021 г., а обстоятелствата около смъртта ѝ останали неизяснени.

Иво е признавал, че неочакваната ѝ смърт е най-голямата болка в живота му. Известно е, че красавицата е била от богато семейство, а и самата тя е печелила добре от работата си на юрист. Запознати твърдят, че Жени и Иво не са имали предбрачен договор и той е наследил част от парите и имотите, които тя е придобила по време на брака им.

Артистът не крие, че в миналото се е случвало да изпада в депресия. След участието му в шоуто "ВИП Брадър" състоянието му на тревожност се задълбочило толкова, че решил да зареже всичко и да замине зад граница.

"Не ми се работеше вече. Бях уморен, бях стигнал дъното. Така реших да напусна България. Събрах малко дрехи в една раница и заминах. Пътувах из Европа, обикалях различни държави", споделял е Иво. След цяла година, прекарана в странстване, той успял да си стъпи на краката и да възстанови душевния си мир. Освен това парите му привършили, та се наложило да се върне на работа. "Не мога да бъда друго освен актьор.

Това е моето призвание. Каквито и разочарования да съм имал през годините, сцената е моето място", категоричен е Аръков, пише HotArena.

За щастие, този период е вече зад гърба му. Сега екранният Младен от сериала "Съни бийч" е удовлетворен и от личния си, и от професионалния си живот. Той е доволен, че приятелката му Габриела го подкрепя във всичките му начинания, не го ревнува от почитателките му, а и споделят общи възгледи за светлото бъдеще.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).