Ивана се намърда ударно в "Гласът на България"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:21 / 06.10.2023
803
Певицата Ивана ще се включи ударно в новия епизод на "Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, като се окаже в неприятна ситуация с автомобила си. Водещият Иван Тишев пък ще се присъедини към отбора на изненадващите, след Орлин Горанов и Никоаос Цитиридис от последния епизод и ще посрещне в музикалното си студио млада участничка, доведена от приятеля си. Вместо очакваното от нея предложение за брак, тя ще получи новината, че е одобрена за кастингите на тъмно в "Гласът на България“, което лично ще й съобщи самият Иван Тишев.

Професионален артист с над 30-годишна страхотна кариера по света, с дългогодишни участия в парижките кабарета и в операта в Кайро, ще впечатли четиримата треньори с магично многоезично изпълнение, което ще се окаже и първото й излизане до момента пред българска публика.

Друг парижки кандидат за титлата "Гласът на България“ ще покори сърцата на всички в залата и пред екраните с уникална лична история за силата на музиката, която сам усетил и видял с очите си, покрай болната си майка. Нейната любима певица е Силви Вартан, а когато преди време изпаднала в кома, синът й всеки ден й пеел нейните песни до леглото й. Когато се събудила, тя ясно помнела неговия глас и песните, които й е пял, и благодарение на музиката се възстановила. Емоционалното изпълнение и гласът на този участник определено ще въздейства и на четиримата треньори, а когато DARA се обърне, за да го види, с изненада ще намери голяма визуална прилика между него и ерген №2– Евгени Генчев.

Спонтанно запят рефрен на сцената, а именно - "мен ако нямаш, значи нямаш нищо“, ще провокира Мария Илиева да попита DARA, дали знае кой е написал тази песен за нея. Ще се окаже, че Миро е авторът, а в знак на благодарност към вдъхновението, което е той за Мария и за още много български изпълнители през годините, тя ще се качи на сцената на "Гласът на България“ и ще изпълни неговата песен "Убиваме с любов“.

В неделния епизод много опитни и страхотни изпълнители ще се редуват с изключителни млади гласове, които ще изумят треньорите със своя финес, мярка и свежест. За някои от тях треньорите дори ще се "поскарат“ и отново ще прибягнат до предимството, което им дава СУПЕР БЛОК БУТОНА, а след една от "победите си“ Мария с огромно задоволство ще покаже своя "танц на победата“.

Точно в 20:00 ч. в неделя по bTV ще прозвучи и емблематичната песен от любимия сериал "АЛФ“, която ще даде весело начало на новия епизод на "Гласът на България“, а за още ексклузивни срещи и страхотно настроение не пропускайте и епизодите на "Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg и в каналите на шоуто в социалните мрежи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).