Идва годината на змията, какво да очакваме от нея?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:13
214
Остават три месеца до източната нова година. Хората чакат края на кармичната година на Дракона 2024, вярвайки, че годината на Змията 2025 ще бъде по-добра. Но нумеролозите предупреждават: само ще стане по-зле.

2025 не е просто още един знак в календара, това е годината на змията според източния календар, която според нумерологията обещава да бъде наситена със събития, променлива и може би дори опасна.

Какво да очакваме от годината на змията 2025

Годината на змията според източния календар е време на мъдрост, проницателност и тънък ум. Змията в китайската култура е мистериозно създание с двойна природа. От една страна, тя се смята за хитра и опасна, от друга страна, тя символизира изцеление и защита.

2025 година на Змията определено ще бъде време на промяна. Тя ще бъде идеална за тези, които са готови радикално да променят живота си, да преразгледат целите си и да изберат нов път. Змията линее, сваляйки старата си кожа и този образ ни напомня за необходимостта да изоставим остарелите идеи и да погледнем на света със свежи очи.

Как се дешифрира 2025 г. в нумерологията

Ако използвате нумерологията, за да дешифрирате кода за 2025 година на Змията, като съберете всички нейни числа, ще получите числото девет. Какво означава девет в нумерологията и защо в този случай това ще се окаже по-сериозен проблем за представителите на всички зодии?

Какво означава числото 9 в нумерологията?

В нумерологията девет символизира края на един цикъл, сбогуване с миналото, трансформация и духовно пробуждане. Свързва се с мъдрост, интуиция, състрадание и духовно израстване. Числото 9 обаче може да отразява и негативни аспекти като конфликти, разрушаване на стари структури и чувство за загуба. В контекста на 2025 г. числото 9, съчетано с енергията на Змията, може да засили негативните тенденции на 2024 г.

2024 беше годината на Дракона, която се характеризираше с импулсивност, непредсказуемост и желание за надмощие. Основите за конфликт, несигурност и нестабилност може да са положени през 2024 г. Числото 9, което може да доведе до 2025 г., може да се превърне в катализатор на тези негативни тенденции, водещи до тяхното завършване и трансформация.

2025 е възможност за духовно израстване, освобождаване от миналото и изграждане на ново бъдеще. Но е важно да сте подготвени за препятствия, да укрепите интуицията си и да се ангажирате със себепознание.

За какво да се подготвим през 2025 г.: кризи, разрушения, проблеми

Много нумеролози и езотерици смятат, че идващата 2025 година на змията ще засегне представителите на зодиакалния кръг още по-силно от годината на дракона. Защото 2024 г. носи енергията на числото осем, а то отговаря за кармата и възмездието за греховете. Но деветката, която ще ни се падне от 1 януари, не само ще увеличат "турбулентността“ в живота на хората от всички зодиакални знаци, но и ще добавят проблеми и кризи към тях. 

В нумерологията енергията на числото 9 е по-силна от тази на числото осем. Следователно целият крехък свят, който хората успяха да изградят в живота си, въпреки кармичните бумеранги, най-вероятно ще се срине, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)

Още по темата (686):
02.10.2024 Късмет и още много изненади за 6 зодиакални знака през октомври
01.10.2024 Ето какво вещаят звездите за октомври
01.10.2024 Четири зодии почувстват силен финансов подем през първия ден на октомври
30.09.2024 Страхотни новини за тези зодии
29.09.2024 Представителите на една зодия през целия почивен ден няма да се отърват от проблеми
27.09.2024 Много успехи и финансов триумф за 3 зодии през есента
Още новини от Любопитни новини:
Стил и топлина – пухени якетка The North Face в JD Sports
Почина легендарен актьор, изиграл култови роли
Дългокрака водеща духа свещи за ЧРД в Рим
Това ли е новата звездна двойка?
Ценни съвети за кисело зеле
Нова силна плесница за него


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).