Хиляди посрещнаха изгрева с Tиесто в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 04.08.2009
1960
Хиляди посрещнаха изгрева в компанията на световния диджей №1 Tиесто. Музиката му вдигна на крака половината Слънчев бряг, а купонджиите в "Какао бийч" останаха омагьосани от неповторимия му стил и невероятното мултимедийно шоу.

Невижданото досега лазерно чудо подлуди феновете, които не спряха да танцуват по време на 4-часовия сет на холандеца. За специалните ефекти организаторите наеха екрани и озвучаване от чужбина, за да задоволят високите технически изисквания на звездата.

Следващото мегапарти от поредицата Summertime Dance Explosion Solar е на 8 август. Тогава идва нюйоркската хаус легенда Виктор Калдерон. Неговото щуро изпълнение в Слънчев бряг вече е традиция. Като продуцент и диджей той се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори. Калдерон се превръща в звезда на денс сцената с невероятните хитове Give It Up, Beat Me Harder и Resonate. Известен е и като любимец на Мадона, тъй като работи за ремиксите на някои от най-популярните й песни. Има съвместни проекти с Бионсе, "Депеш мод", "Гарбидж", Шерил Кроу, Сара Брайтмън... Най-отличаваща обаче е съвместната му работа със Стинг над парчето Desert Rose, чийто ремикс прекарва цели 80 седмици в денс класацията на Билборд, 9 от които на първото място.

На 8 август Виктор Калдерон ще омагьоса за пореден път българските си фенове с типично за стила му секси и вдъхновено изпълнение.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).