Харлем Госпъл Хор отново на турне из България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:50 / 29.10.2010
773
Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща. Симпатичните момичета и момчета с големи гласове и души пристигат отново у нас, за да споделят с нас божествените хармонии на автентичната госпъл музика. Те ще гостуват в Бургас на 5 декември в Операта от 19 часа.

Билети за концертите на Harlem Gospel Choir могат да бъдат закупени в разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори, между които магазини Германос, Пикадили, Офис 1, Техномаркет, Photosynthesis и др. Цените на билетите са: 10, 15, 20, 25 и 30 лв.

Harlem Gospel Choir е най-популярният госпъл хор в САЩ. Той пътува по света, за да споделя своята радост от вярата чрез музика и да събира средства за детски благотворителни организации.Хорът е основан през 1986 година от Алън Бейли, на когото му дошла идеята за такъв хор докато присъствал на тържест.во в чест на д-р Мартин Лутър Кинг в Котън клъб в Харлем. Хорът събира в едно най-добрите певци и музиканти от Черните църкви на Харлем и Ню Йорк.

Harlem Gospel Choir споделят своето послание за любов и вдъхновение със стотици хиляди хора по целия свят. Чрез динамичното си представяне хорът се стреми да създаде по-добро разбиране на афро-американската култура и музиката инспирирана от нея, наречена Госпъл. Темата на всяко представление е "обединяване на хората и нациите". В тази нова ера на надежда и промяна гласовете на хора отразяват възраждането на културата на Харлем.

Ето и цялата програма на хора в България:
1 декември: Русе, Драматичен театър "Сава Огнянов", 19:00 ч.
2 декември: Габрово, Спортна зала "Орловец", 19:00 ч.
4 декември: Варна, ДКС, 19:00
5 декември: Бургас, Опера Бургас, 19:00
7 декември: Пловдив, Концертна зала Пловдив, 19:00
8 декември: София, НДК, 20:00.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).