Хари е по-активен от всякога, срещна се с истинска кралица в Ню Йорк, но без Меган Маркъл

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:21 / 24.09.2024
192
Тази седмица започна доста динамично за принц Хари, който е в Ню Йорк, но без съпругата си Меган Маркъл. Програмата е му е изпълнена с различни събития, свързани предимно с психичното здраве и грижата за децата. А на едно от тях той бе в интересна компания.

Въпреки скъсаните си връзки със своето семейство, херцогът на Съсекс отново се оказа в кралска компания, и то на една истинска кралица - тази на Белгия Матилде. Двамата присъстваха на събитие, организирано от Световната здравна организация, на тема насилието над деца и влиянието му върху психичното им здраве. А след това се срещнаха отново на официална вечеря, на която имаха възможност да си поговорят повече.

Принц Хари и кралица Матилде се поздравиха топло и в околните не остана подозрение доколко искрен е бил този поздрав на фона на обтегнатите му отношения с британския кралски двор. Все пак двамата ги събра важна кауза, която е над всичко останало. A oт HELLO припомнят, че последната среща между двамата е била точно преди 10 години.

Херцогът на Съсекс присъства и на събитие на благотворителната организация The Diana Award, която основаха с принц Уилям в паметта на покойната си майка. На него той отново говори за психичното здраве и предизвикателствата, пред които се изправят младите. Той заяви на всички участници в панела, както и на удостоените с награди, че майка му Даяна със сигурност би се гордяла с всички тях.

Имаше известни предположения, че двамата братя ще се появят заедно на сцената, но това не се случи. Все пак, принцът на Уелс също ще бъде в Ню Йорк днес, 24 септември, за раздаването на ежегодните Earthshot Awards. Така че възможностите за среща тепърва предстоят. А ако не успеят в Ню Йорк, след това херцогът на Съсекс ще се върне обратно на Острова за раздаването на наградите WellChild на 30 септември.

Междувременно пък се появиха коментари относно факта, че напоследък принц Хари е по-активен от всякога след напускането си на кралския двор, но всички ангажименти, които поема, са все индивидуални. И това за някои е знак, че той навлиза в нов период от развитието си, в който иска да избяга от сянката на Меган Маркъл и да заблести отново със собствена светлина. От The Sun дори коментират, че може и в брака си отново да се е почувствал в ролята на "резервния", както беше и като част от монархията, пише lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1397):
25.09.2024 Матю Макконъхи издаде автобиографичната си книга, шокира с признание за баща
си
24.09.2024 Световноизвестен актьор с любопитно признание
24.09.2024 Цитиридис: Сам се прецаках
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Галена ляга под ножа
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).