Гущерова избухна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:08 / 01.06.2024
1497
"Нашите политици със сигурност е необходимо да си сменят "чипа" в главите."Това каза Светлана Гущерова по повод новата идея на Илон Мъск да търси доброволци за поставяне на мозъчни чипове.

"Няма да жертвам живота си за някакъв опит. Много е опасно, слагаш си нещо в главата. Колкото и пари да ми предлагат, това означава да съсипя живота си. Най-вероятно Илон Мъск ще предложи възнаграждение на доброволците и това е ненапразно, защото със сигурност знае, че нещо може да им се случи", сподели Светлана.

Компанията за мозъчни чипове на Мъск "Нюралинг" е в търсене на трима доброволци за оценка на свое устройство за имплантиране в мозъка. Проучването ще отнеме няколко години, а милиардерът първоначално е поискал да включи 10 души в програмата.

"Много хора в България биха се навили, особено ако е за пари. Голяма част от българите ще се съгласят, щом ще им се плаща", коментира още Гущерова пред  "България днес".

На противоположно мнение е друга известна красавица - моделката Катрин Вачева. Тя смята, че у нас гражданите са доста тесногръди и не биха се включили в нестандартния опит.

"Българинът е много мнителен за всичко. И като цяло всеки здравомислещ човек ще е против. На Запад хората са по-отворени на всякакъв вид новости, изобретения и т.н. Много вярват на тези личности с голям финансов капитал, а в Европа хората са по-затворени и по-наплашени и не биха са осмелили дори и за пари. Може би само в някои много бедни държави", коментира Вачева.

Манекенката е категорична, че не би се включила в такъв експеримент, а на Мъск му се дава прекалено много власт.

"Нормален човек никога не би се съгласил. Има много луди хора, които биха се подложили на такова нещо, но лично аз - никога. Прекалено голяма власт се дава на Мъск. Това са експерименти с живи същества все пак", заяви още Катрин Вачева.

Актьорът Китодар Тодоров също изказа мнение по темата. Той би се включил в подобен опит само ако това ще подобри здравето му.

"Хората често експериментират със себе си и със сигурност ще има желаещи. Трябва да има повече информация за същността на устройството, което ще се изследва. Дали е за добро или лошо, времето ще покаже" , коментира пред "България Днес" актьорът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).