ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Готвач каза защо в ресторантите първо поставят хляб на масата | ||||||
| ||||||
Ръс Адамс в социалната мрежа Quora описа подробно причините, защо в ресторантите на посетителите се дават сладкиши, гевреци или хляб преди определена храна и това всъщност е много логично. Първо, тези лакомства ще ви накарат да ожаднеете. Тогава жадните хора поръчват повече напитки, а това означава по-"добри печалби, пише БГНЕС. Второ, хлябът или нещо подобно започва храносмилането и просто засилва глада ви. Точно затова се случва хората да поръчат повече, отколкото могат да изядат, а после да кажат, че са избързали. "Последната причина е, че когато хората в ресторантите имат занимание, което в случая е да ядат хляб, тогава те не скучаят и не търсят постоянно сервитьори“, написа Ръс Адамс. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Опасно време утре в Бургас и областта
14:41 / 25.12.2024
Такава е обстановката на магистрала "Тракия"
18:13 / 25.12.2024
Пожар в Бургас
14:46 / 25.12.2024
Самолет кацна извънредно на летище Бургас
20:52 / 25.12.2024
Ураганен вятър в Бургас! Вълните достигат 6 метра
09:18 / 26.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета