Голяма драма в семейството на Лепа Брена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:55 / 13.10.2023
836
Истинска драма се завихря в семейството на легендарната сръбска певица Лепа Брена. Главни герои са нейните синове. Поводът за конфузията са тайните имена на момчетата й, пише "Телеграф". 

В обществото те са известни с имената си Стефан и Виктор, но едва сега лъсват и другите, с които ги е нарекла майка им. Големият й син Стефан се чуди къде да се дене, тъй като приятелите у го подиграват заради тайното име.

Всеизвестно е, че първородното чедо на Брена носи името Стефан, но никой не знаеше до скоро, че се казва и Емералд. По-малкият, Виктор, се казва и Ърнест. Независимо, че тези имена са записани в документите, двамата никога не са се представяли така публично.

"Тези имена са записани в документите, но смятам, че няма нужда да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски граждани носим това второ име – казва големият й син пред сръбските медии.

Драмата тръгва от Стефан, който признава, че не обича да го наричат ​​Емералд и разкрива, че дори най-близките му приятели се шегуват с него: "Приятелите ми се подиграват заради името ми. Когато ги дразня, казват: "Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се“.

Той дори е негодувал срещу решението на Лепа Брена да му даде "женско“ име.

"Никога не съм се представял така на никого. Представете си, че подавам ръката си и казвам: "Здравей, аз съм Емералд“. Всички биха ме гледали странно. Въпреки че това е моето име, както и Стефан, не го виждам така. Много е необичайно. Приятелите ми не знаеха името ми. То и аз разбрах за него, едва когато навърших осемнайсет. Чувах да ме наричат така и преди, но не го осъзнавах“- добавя Стефан.

Младият мъж признава още, че е простил на Брена този неин каприз: "Най-накрая я разбрах. Тя е артист и е искала имената ни да звучат различно. Emerald е красив тюркоазен цвят. Като се замисля, се примирявам с името си. Като се сетя за цвета, ми е хубаво, но като го обърнеш на шега, като кажеш Есмералда, никак не е хубаво“ – откровен е Стефан.

И Филип, синът от предишния брак на Боба Живойнович, съпруг на певицата, има две имена. Казва се Филип Бранислав.

Това кара Стефан да му завижда, защото името му било "красиво“ - "Лесно му е на него“, допълва големият син на сръбската звезда.

Междувременно, докато децата й се тормозят заради тайните си имена, Брена се е отдала на почивка в Палма де Майорка и с чаша вино в ръка изпраща лятото.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).