Гого продължава лечението си с китайска медицина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:24 / 27.08.2010
7635
Гого Найденов от Тоника заминава на лечение в Китай. Това обяви самият той на брифинг днес, предаде репортер на Burgas24.bg. Процедурите ще бъдат част от традиционната китайска медицина, която не включва медикаменти и ще продължи около месец. Гого и съпругата му Ева ще летят за Шанхай от Истанбул, до където ще ги закара тяхната колежка и приятелка Тони Димитрова.

Георги Найденов-Гого от Тоника страда от латерална амиотрофична склероза /ЛАС/. Преди около месец той проведе първата фаза от лечението си в Израел. Сега му предстои да опита чрез китайската медицина. Самият Гого сподели, че професорът е приел документите му и е казал, че в света няма нелечими болести .Лечението ми ще продължи около месец.То ще включва иглотерапия, вендузи и билки, защото в страната не се използват традиционните медикаменти.

Гого ще лети до Шанхай от Истанбул, защото това е единственият полет без прекачване. Полетът ще е с продължителност 10 часа. До летището ще ги закара тяхната приятелка Тони Димитрова. Тони в типичния за нея скромен стил заяви : " сърцето ми диктува какво да направя и Гого обичам, и Ева обичам и имаме да наваксваме тези 4 години, които премълчахме и които сме си дали дума че ще забравим и просто аз откликвам на зова за помощ на човек който обичам"

Лечението ще струва близо 10 хиляди долара. Банката, в която бяха превеждани дарителските суми-ОББ е направила компромис да бъдат изтеглени част от парите за лечение. Гого благодари и nа българското посолство в Китай, които са им резервирали хотел и осигурили преводач. Гого не забрави и милионите дарили средства ."Благодарение на хората в цяла България които се отзоваха на моя вик за помощ сега мога да проведа втория етап от лечението си."

Гого и Ева са обнадеждени, че вторият етап от лечението в Китай ще премине успешно, тъй като са се запознали с българи, лекували се в същата клиника и които вече имат видимо подобрение на състоянието.

Кампанията за набиране на средства в помощ на Гого не е приключила и всеки, който желае може да изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS Gogo.


Виж коментарите (1)

Още по темата (37):
17.01.2014 Ева Найденова: Изгавриха се с паметта на Гого
12.01.2014 Хиляди изпратиха Гого в последния му път
12.01.2014 "Фамилия Тоника": Сбогом, приятелю! Ние пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас...
12.01.2014 Днес бургазлии се прощават с незабравимия Гого
10.01.2014 Президентът изпрати съболезнователно писмо до семейството на Гого
10.01.2014 Кметът: Когато чуете или запеете "Бургаски вечери", спомняйте си за Гого
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).