Глория: Най хубавият ми рожден ден! 51 - Благодаря

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:41 / 30.06.2024
792
Глория реши да превърне 28 юни – датата на своя рожден ден, в музикален спектакъл.

Тя избра да направи концерт, за да отбележи 30 години на сцена именно на своя личен празник. И докато минути след 19 ч., малко преди червената плюшена завеса в зала 1 на НДК да бъде дръпната, някои от почитателите ѝ си задаваха въпроса "Колко ли се притеснява сега?".

Без видимо притеснение обаче Глория се появи с бляскава сребриста рокля пред близо 4000 души и ги поздрави с първата песен "Най-добрите". Още в самото начало мнозина запяха с нея, вече станали от местата си и така поздравиха своята любимка по повод 51-ия ѝ рожден ден, пише "Труд".

"Точно така преминават и моите участия", каза тя.

Любопитен детайл бе, че сцената и мултимедийната стена бяха под формата на диамант, като през цялото време се излъчваха кадри с детски снимки на певицата, такива от минали години, както и фотоси на текстописци и хора, с които тя е работила през тези три десетилетия. 

На първия ред, по традиция, седеше майка ѝ Стефка, а до нея майката на бившия ѝ мъж Илия Загоров и сестра му. Самият Загоров не можа да присъства на голямата изява, но негови песни, създадени през годините бяха представени от самата певица. Концертът "Музикална приказка: Глория 30 години на сцена" включваше няколко части, като певицата представи добре познати песни от 90-те, а и новите попълнения в репертоара си и разбира се - фолклорна част.

Тя изпълни и припомни златни хитове, като "Оставете ме на мира", "За добро или зло", "Ако бях се родила река", "Щастието е магия", "Феникс", "Крепост", "Присъда", "Ако те няма" и др. А последните песни "Вълк", "Кадифе" и най-новата "Его", също намериха място в сет листа от концерта, като последната бе пусната в първите минути след полунощ на 28 юни - песен подарък от Глория по повод рождения ѝ ден. 

И като стана дума за рожден ден - не мина и без торта. А изненадата ѝ бе направена от дъщеря ѝ Симона, която пък се появи с малката Галина.

Кеба, Тони Дачева и Ники Славеев бяха сред гост-звездите на концерта, което даде глътка въздух на рожденичката да има време да се преоблече, като смени общо пет тоалета - в сребристо и златно. 

"Черешката на тортата" Азис бе последният ѝ музикален гост. "Не сме безгрешни, но сме истински" изпълниха двамата, като припомниха песента-емблема, появила се преди близо 20 години, когато двамата я представиха за първи път отново в зала 1 на НДК на концерт на "Пайнер".

"На няколко пъти през годините съм си мислела да се откажа, но не го правех заради вас", призна изпълнителката. След 3 часа и 15 минути Глория постави финалната точка от музикалната приказка с няколко биса и акапелно изпълнение. Тя получи и кошници с цветя, като едната бе от продуцентите ѝ - сем. Димитрови, както и от колегите ѝ Галена и ДесиСлава.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
04.07.2024 Филмът, който печели милиони, а дори не е по кината
04.07.2024 Помните ли най-красивото дете на 21 век? Ето как изглежда то сега
04.07.2024 Красавица е новата жена до Зоран Петровски
04.07.2024 Герасим Георгиев - Геро: Съжалявам много
04.07.2024 Емблематично лице от телевизията направи 30 години като новинар
04.07.2024 Петър от "Фермата" стана тайно баща
Още новини от Любопитни новини:
Емблематично лице от телевизията направи 30 години като новинар
Издадоха подробности за новия "Биг Брадър"
Румен Радев забрави за Мудева
Празник е! Да почерпят имениците
Едно от златните ни момичета стана майка
Диляна Попова сподели уникални снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).