Георги Христов подготвя концерт в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:30 / 22.07.2010
641
Георги Христов ще изнесе концерт в Бургас на 7 август. Певецът ще представи новия си спектакъл абсолютно на живо със своята вокално-инструментална група "Черно и бяло" и балет "Веда - Джуниър". Билети вече се продават на касите на театър "Адриана Будевска" и на пешеходната улица "Александровска". Началният час на спектакъла е 20.30 ч.

Бургазлии ще чуят някои от най-обичаните хитове от репертоара на звездата и премиерни за сцената на южния град композиции. Специален момент е актуалният сингъл "Любов" по музика на Алла Пугачова и текст на Георги Христов. Комплимент към гостите на шоуто ще бъде нова версия на песента "Двама" (на Мария Нейкова). Почитателите на стойностното изкуство ще видят любимия си певец енергичен и раздаващ се, какъвто го познават.

Концертът в Бургас е първият от национално мини-турне на артиста. На 8 август Георги Христов ще пее в летния театър във Варна. През септември обиколката продължава с Пловдив и други градове от вътрешността на страната. В края на октомври звездата ще представи ежегодния си грандиозен концерт в София.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).