Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Gangsta Gangsta Productions пуснаха албум, в който възпяват "Меден рудник"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:17 / 16.12.2009Коментари (0)1464
Лейбълът "Gangsta Gangsta PRODUCTION" пое под крилото си талантливата млада рап-група FOOLBEAT, и пуска за Коледа техния дебютен албум, носещ недвусмисленото заглавие - "Меден Рудник". Освен че тавата излиза точно преди празниците, в комплект с чисто ново видео, амбициозните изпълнители вече са едни от най-популярните сред връстниците си жители на бургаския комплекс.

Видеоклипа към пилотния сингъл от албума, а именно - "Онези Мечти" е вече хит в българските видеосайтове. В лентата артистите от Меден Рудник рапират за своя несподелена любов, която е внесла драматични обрати в живота им.

В професионално записаните парчета участие взимат и някой от най-популярните артисти на G.G.P., които дават рамо на младите си колеги. Текстовете на групата FOOLBEAT отразяват техния действителен живот в квартала, както и проблемите, съпътстващи младежкото ежедневие. Темите за любовта, приятелството, насилието и агресията сред връстниците им, извират от душата на поетите зад микрофона. Музиката е изцяло авторска, а записите на албума са правени в продължение на 6 месеца в студиото на GGP. Фотосесия и видеоклипа съпътстват излизането на CD-то, като и двете са снимани сред улиците на кв. Меден Рудник, показвайки района, в който рапърите събират първите си почитатели. "Албумът ни ще бъде представен сред феновете тази седмица, на партитата на G.G.P. в бургаските клубове" - коментира Християн (The Fool), един от новите членове на лейбъла.

Групата FoolBeat е създадена преди една година. Отначалото четиримата млади ентусиасти спретват записите на първите си демо-песни в собственоръчно направено домашно студио. Нахъсани и амбицирани да излязат на голямата сцена, те решават, че трябва да градят професионално своята кариера и да се покажат сред феновете в България. Тогава се включавт в протичащия по това време конкурс за нови артисти на рап-компанията "Gangsta Gangsta PRODUCTION", която ги приема в свойте редици и започва сериозна работа с тях. Към групата се присъединява и младата чаровна изпълнителка с артистичния псевдоним Dark Lady, която също е от кв. «Меден Рудник» и взема активно участие в тяхните проекти. Година след това дебютното видео и албум са вече факт.

Албумът «Меден Рудник» излиза на пазара точно преди Коледа, като специален подарък към феновете на качествената българска авторска музика, благодарение на изключителното съдействие на
Сдружение «Младежки Глас», което подкрепя младите таланти.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Рокади в ДПС
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Международен технически панаир 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: