Гаджета ли са?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:49
288
Миналата седмица Ренета Георгиева, по-известна в интрнет пространството като Рени от Сузи и Рени, напусна "Игри на волята" по собствено желание заради контузия, получила преди влизането си, която е довела до силни болки в кръста и крака. А още преди излизането й нейната сестра потвърди, че това не е измислица и тя дори се е подложила на операция само седмица по-късно.

Е, дали е симулирала или просто толкова си е можела Рени, всеки зрител сам може да прецени. Но освен около представянето си в игрите, тя породи редица въпроси и с един друг интересен елемент от участието си в предаването.

Тя и нейният съотборник от "Дръзки" Светлин демонстрираха доста близки отношения край морския бряг и няма как да не се запитаме дали те са продължили и след края на снимките на "Игри на волята", въпреки че издайници за това не сме виждали в социалните мрежи.

Същият въпрос Сузи получи и при участието си в подкаста "След игрите". Но вместо да отговори в прав текста дали със Светлин са заедно, тя предпочете да ги направи с недомлъвки. "Може и да има, може и да няма" нещо между тях двамата, заяви Рени и допълни, че на този етап няма да получим отговор на въпроса.

Все пак Георгиева не скри, че много обича своя съотборник, с когото се познават още преди кастингите, защото тренират при общ треньор - участникът от предишен сезон Фифо. И остава приятно изненадана, когато разбира, че ще са в едно племе. 

Това ни навежда на мисълта, че Рени и Светлин със сигурност продължават да поддържат отношения и след "Игри на волята", но дали те са чисто приятелски или нещо повече, явно тепърва предстои да разберем. И както инфлуенсърката ни препоръча, ще ги следим в социалните мрежи и ще очакваме да разкрият истината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1651):
07.10.2024 Дъщерята на Шер си пусна брадяса
07.10.2024 Наоми Уотс разпали мрежата с разголената си рокля
07.10.2024 Домът на Кайли Дженър заприлича на гробище 
07.10.2024 Вече е най-богатата певица в света
07.10.2024 Замесен ли е Пъф Деди в убийството на Тупак?
07.10.2024 Венета Райкова отбеляза три важни години
Още новини от Любопитни новини:
Нумерологичната ви прогноза за седмицата – важна е датата на ражд...
Замесен ли е Пъф Деди в убийството на Тупак?
Българска вафла е един от най-популярните продукти на остров Мавр...
Предприемач: Писна ми! Зарязах доходоносния си бизнес и реших да ...
Меган успешна и ослепителна, дори и без Хари
Ако ви дойдат неочаквани гости – направете им това мезе


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).