GGP подготвя голям концерт на младите бургазлии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:01 / 15.06.2010
829
Екипът на Gangsta Gangsta PRODUCTION е подготвил един куп изненади за феновете си и младите хора в Бургас. Артистите на лейбъла ще излязат на сцената на Танцовата Академия (с/у КАТ в к-с "Славейков") този Петък (18-ти) от 20.00 ч. Организаторите от "Танцова Академия" Бургас решиха да поканят младежите от града да посрещнат лятото с модерния сред младите хип-хоп и обещават една отлична атмосфера за всички посестители на мега купона. От своя страна артистите на Gangsta Gangsta PRODUCTION гарантират, че партито и доброто настроение

От щаба на Организацията издадоха, че около 30 от артистите им ще излязат на сцената на Танцовата Академия в Бургас. Концертът ще продължи над 4 часа, а в паузите между изпълненията ще има интересни игри с публиката, награди за феновете и автографи за всички посетители. Пред тях ще бъдат представени и новите имена в лейбъла, които ще покажат своите възможности наред с най-популярните звезди на родния рап. Специално за посрещането на летния сезон в Бургас те ще предстяват горещите си хитове, които хиляди тийнейджъри в страната знаят наизуст. Интересът към поредния концерт на G.G.P. е огромен, във Фейсбук върви активна кампания на феновете им за реклама на мероприятието. Ще бъдат представени премиерно и няколко супер нови хита от звездите на лейбъла. Завърналият се след 2-годишно отсъствие от сцената артист 3 Джи /Кирил Атанасов/ ще представи пред феновете най-новият си хит, които бе подготвян в студиото на G.G.P. последните седмици. Едно от най-популярните имена на родната сцена сред младите - Lil` Mak, ще подпали микрофоните с последния си сингъл "Не Ме е СТРАХ!", нахъсаното бунтарско парче, което за броени дни се превърна в хит в цяла България посредством Интернет. "Младежи посрещат Лятото" се организира със съдействието на Сдружение "Младежки Глас" и с любезната подкрепа на Община Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мери Бойс Бенд представят видеото към песента "Здравей" тази вече...
Уил Смит празнува
Сиромахов: Някои хора заслужават уважение, а други – не
Кои са сутрешните практики за контрол на кръвното налягане?
Водеща в bTV: Измина най-трудният и най-самотният месец в живота ...
Милко Калайджиев на 73: Пее легендарни песни и е откривател на на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).