GGP изстрелват дългочакания клип "Произведено в Бургас", вижте го тук

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:36 / 16.05.2009
9487
От Понеделник в родния телевизионен ефир ще се завърти най-новия клип на GGP. Артистите на лейбъла пазеха в тайна дълго време кога точно премиерата му ще бъде факт. Ето че резултата вече е на лице - бургаските рапъри презентират собствения си град в изпълненото с шовинизъм, коли, ланци и красиви момичета видео. "Произведено в Бургас" сюрпризира феновете на родния хип-хоп със специални ефекти и качество. В типичния за лейбъла стил, в продукцията гарнирана с комерсиални gangsta рап рими, участие взима и чаровната рапърка uoHuTy от дамското трио "G.G.P. PU$$IES".

Кадрите със сюжета на клипа се развиват още и под вокалите на звездите 45-ти Калибър, S.T.A.M.B.E.T.O, Lamoza, Lil` Mak и Ea$t G. В интродукцията се визуализира подписване на договор с артист на лейбъла, който след това отнася куфарче от офиса на G.G.P. По време на целия клип рапърите, участници в сцените, си разменят куфарчето. В самия край, влизайки в клуба на лейбъла, куфарчето се отваря пред очите на всички и от него бива изваден.. новия диск на "Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N". Всичко това се развива на фона на места като "Часовника", "Моста", Центъра на Бургас, "Грамофона" и още дузина емблематични за града места. Кадрите са запечатани в HD формат, което е прецедент за български рап клип. Продукцията е с амбицийте да бъде завъртяна по МТВ, като от щаба на организацията съобщават, че до седмица очакват отговор от централата на световния музикален канал. Парчето към клипа ще бъде включено в програмата на лейбъла за фестивала "Spirit Of Burgas" това лято. Рапърите готвят още много изненади на феновете си, като една от тях е излизащия скоро албум на Lil` Mak, както и компилацията с новите им артисти. От G.G.P. се похвалиха, че броя на активните им артисти в цяла България в момента е над 70 души, което ги прави най-големия лейбъл в страната.

"За нас е гордост, че сме жители на Бургас и живеем в България, като това искаме да покажем и на нашите фенове" - коментира 45-ти Калибър. Заснемането и постпродукцията са съвместна продукция на G.G.P. с ФАР ТВ, чието дело е и изработката на клипа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).