Фестивал на поп музиката стартира във Военния клуб

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:08 / 19.05.2009
1083
Тридневен фестивал „Армиартфест" на поп музиката и модерния танц „Бургас - 2009", започва днес, 19 май, във Военния клуб в Бургас, съобщиха от Министерството на отбраната. Във фестивала участват представители на школите и клубовете към Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната".

Фестивалът ще се проведе на два етапа - за певческо и за танцово изкуство, където ще се представят школите, съставите и клубовете. Той ще завърши с галаконцерт на най-добре представилите се изпълнители.

Фестивалът започва днес с открита изложба на рисунки на възпитаници на школите по изобразително изкуство към ИА „Социални дейности на МО" в Плевен и Русе.

В рамките на фестивала група „Басейн" от Военен клуб - Враца ще изнесе концерт на 21 май (четвъртък) на естрада „Охлюва" в Морската градина. Групата е носител на четири първи награди от Фестивала за поп и рок музика в Несебър.
По време на фестивала ще бъдат проведени и творчески срещи на ръководителите на школи, състави и клубове с вокални специалисти и хореографи - членове на двете фестивални журита.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).