Евгени Боянов отговори на Кичка Бодурова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:19 / 13.10.2023
1501
След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда е отказала да излезе на сцена в Пловдив часове преди концерта, защото не била доволна от организацията, тя се ожали, че е получила диабетен шок. Досега 67-годишната певица никога не е признавала, че има сериозни проблеми с кръвната захар. Емоционалната Кичка толкова се разстроила и ядосала, че вдигнала нивата на захарта в космоса и буквално лицето и устните й побелели, а гласът й изчезнал. Било напълно възможно да припадне вследствие на случилото се, но се разминала с най-тежките последствия.

Сериозен принос за влошеното й здраве изиграла и кавгата с нейния дългогодишен мениджър Евгени Боянов. С него Бодурова работи повече от десетилетие и често го представяше като своя дясна ръка, верен приятел и човек, на когото може да разчита. Той обаче не я защитил след драмата с концертната изява в Пловдив, а тя се възмутила, че не застава на нейна страна. Така дългогодишната им съвместна работа и приятелство се изпарили за миг и помежду им лумнала война.

Бодурова се почувствала предадена от своя импресарио, а той от своя страна твърди, че винаги е бил коректен с нея.

"Нямам време, желание и потребност да отговарям на думите на Кичка Бодурова за моето "предателство“. Всичко, което тя прави, е израз на творческо безсилие. Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна. Просто съм озадачен. Познавам Кичка от 16 години. Нямам лошо отношение към нея като човек, но намирам поведението й за непрофесионално. Не желая да ме асоциират с Кичка и прекратявам творческите си взаимоотношения с нея“, отсече Евгени Боянов, който менажира и редица други естрадни изпълнители покрай работата си с Кицата. Именно тя го вкарала в средите и му дала работа с нейни колеги.

За момента двамата са прекратили публичните нападки в социалните мрежи, където обикновено Бодурова има навик да води своите спорове. Гласовитата бургазлийка вече се намира в Америка. Дни след пловдивското фиаско тя излетя за Кипър, където живее нейният брат, за да се видят. После се отправила към Щатите при семейството си. Кичка пребивава в Лас Вегас от дълги години. Там тя живее с гръцкия си съпруг Крие Зарпас, с когото са женени от 1990 г. и с тяхната дъщеря Кристи. Неотдавна Бодурова осинови и дъщерята на брат си, за да я вземе при себе си в САЩ и да й осигури по-добро бъдеще. По време на престоя си у нас певицата сподели, че племенницата й, която вече й се води щерка е преборила рак само на 18-годишна възраст, пише "Хотнюз".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).