Ето я днес певицата Орнела, не прилича на себе си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:28 / 31.10.2021
10943
Поп фолк певицата Орнела е жива и здрава, а фалшивата информация за нейната смърт първоначално разтърси обществеността, а после страстите се успокоиха, когато стана ясно, че с нея всичко е наред. Първоначално информацията бе подета от профила на топ гримьора Мис Бони, но впоследствие става ясно, че и самият той се е подвел от тиражираното в различни сайтове.

Самата изпълнителка, която от години не живее в България, се включи тази сутрин в ефира на Нова телевизия, за да сподели от първо лице какво точно се случва с нея и какво й е коствало да прочете за собствения си край.

"Жива и здрава съм все още. Ако са мислели, че съм починала, то възкръснах. Желая на всички да са живи и здрави", бяха първите думи на Теодора, както е истинското име на поп фолк дивата.

"Не се изненадах, честно казано, защото човешкия мозък произвежда повече, отколкото е възможно. Нямаме вече стереотип на живот, нямаме ценностна система. Много малко хора останаха с Бога, което също е нарицателно. Единственото, за което най-много съжалявам и страдах, е за моите родители и многото приятели, с които сме разделени по държавите. Страшно са се травматизирали. Майка ми, Слава Богу, беше предупредена преди всичко да се разпространи толкова активно", добави още Орнела, която от години живее в Германия, където работи като медицинска сестра.

"Не знам кой стои зад това нещо. Не мога да виня някого. Бъдете здрави и щастливи. Всеки има определен час, а аз никого не съдя", завърши още Орнела, която се включи по скайп, за да коментира ситуацията, в която неволно се оказа главен герой.

На въпрос защо е оставила поп фолк музиката, изпълнителката даде силен и достатъчно категоричен отговор: "Направих така, че да мога да бъда и Теодора, и Орнела. Ако успееш да изиграваш и двата живота едновременно, успяваш. Но ако правиш музика, но си нещастен в личния си живот, това е убийство. Аз слязох от сцената, когато бях постигнала вече всичко. Не исках да слизам надолу. И мисля, че успях. Исках да запазя себе си, принципите си. Това, което постигнах, не беше малко. Славата е много тежка и не всеки може да я носи. Има хора, които са толкова чисти, че живеят с това, което са направили, после, когато минат в един друг свят - на блясъка и славата.

Виж коментарите (3)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Култов сериал се завръща
Над 3000 нови думи има в българския език
Слави трябва да почерпи днес
Съвети как да спасим дрехите си от молците
Проблеми за едни, щастие за други. Ето какво вещаят звездите за д...
Гери Малкоданска се завръща с нов тв проект


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).