ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето как да си приготвим кашкавал у дома | ||||||
| ||||||
Необходими продукти за домашен кашкавал: – прясно мляко - 4 л – сол - 4 с.л. – мая - 15 капки за сирене – лимонена киселина - 1 с.л. Начин на приготвяне: Сложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта. Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути. След това добавете 15 капки мая за сирене, разбъркайте и оставете да ври още 10 минути. Накрая добавете лимонената киселина и оставете да къкри за още 15 минути. Още докато сместа е топла я изсипете в тензух и хубаво я притиснете. Оставете така за 2 часа, след което преместете в хладилник. Домашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена. |
Още по темата: | общо новини по темата: 382 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/64 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета