Емануела: Предпочитам да не говоря повече за децата си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:30 / 23.10.2023
1092
Емануела e една от най-популярните ни фолк певици, но не кариерата й е тема № 1 на интервюто, което направи тя преди броени дни. С красивата изпълнителка си поговорихме най-вече за бившия й приятел Мартин Николов, който тази есен е голяма звезда в праймтайма на Нова. Бизнесменът и плейбой с прякор Елвиса се откроява сред останалите участници в "Игри на волята" и нищо чудно да победи в риалитито. 

Има ли в момента Емануела мъж до себе си и затоплила ли е отношенията с бащата на малкия си син – Димитър от милионерския клан Диневи? Защо е боядисала черната си коса руса и какви грижи полага, за да е винаги бляскава на сцената, а и извън нея? Това са част от другите въпроси, които репортер на "Уикенд“ зададе на пеещата хубавица и на които получи откровени отговори.

- Емануела, стискате ли палци на бившия ви Мартин Елвиса в "Игри на волята"? Фаворит ли ви е за победител?

- Да, разбира се, че му стискам палци. Все пак аз съм лобирала за него, смятайки, че ще се справи. Казах, че е много добър играч и ще се представи страхотно. Защо да не го подкрепям? Та нали самата аз исках и настоявах той да участва в шоуто. Моника и Цецо също ми бяха фаворити, но отпаднаха. Най-сериозният опонент на Мартин е Виолета. Много ми харесва как тя ги дразни. Интересен ми е сблъсъкът между нейния характер и този на Мартин.

- Мартин изненадва ли ви с нещо в предаването?

- Познавам го отлично и съм наясно как манипулира. Знам как си е играл с мен, страхотен е за такива неща. Като цяло социалната му игра в предаването е много добра, но и на доста от физическите изпитания се представя успешно.

 

- Ядосахте ли се, че разказа във визитката си за токсичните ви отношения?

- Не. Реално той направи нашата връзка токсична. Мартин е много сложен характер. Имаше момент, в който го мислех за мъжа на живота ми, но действителността се оказа друга. Много повече са разочарованията ми от него, отколкото хубавите моменти между нас.

- Какви ще са отношенията ви с Мартин занапред?

- Преди да влезе в "Игри на волята", се разделихме. Сложно ми е да отговоря какви ще бъдат нашите отношения в бъдеще. Винаги сме били и приятели и може в някакъв момент отново да се стигне дотам. Времето ще покаже.

- Била сте казала, че Мартин е секс бог, но няма да се съберете пак...

- Подобно нещо не съм казвала. Дори да е секс бог, или да не е, няма да тръгна да коментирам подобно нещо. Интимния си живот не бих извадила на показ. Излизат разни публикации, слагат ми се в устата думи, които никога не съм изричала. Дали ще се съберем с Мартин отново, само и единствено времето ще покаже. Не виждам нищо лошо да си останем приятели. Възможно е участието му в "Игри на волята" да го е променило и да е станал по-смирен.

- Наскоро излезе видеоклип, от който е видно, че сте доста близки двамата с Мартин и след края на снимките за "Игри на волята"...

- Клипчето е старо. Снимано е, когато все още бяхме заедно с Мартин. С днешна дата не е актуално

- Колко време продължи връзката ви?

- Шест години сме били заедно. Време, през което сме се разделяли, събирали... Разделите ни бяха, защото той си търсеше оправдания да може да излиза.

- Изневери ли са причината за разделите ви?

- Да, това е причината да се разделяме. Знам за много негови изневери. Първите две години Мартин беше много добър и готин, но после стана различен. Възможно е по време на пандемията и изолацията и аз да съм се променила, но определено след това той нямаше нищо общо с мъжа от началото на връзката ни. Нещата бяха на приливи и отливи. Раздели, събирания и т.н.

- Много ли ви нарани Мартин?

- Наранявал - не, той ме предаваше. Изневеряваше ми. Мъжът трябва да стои зад жена си, да я закриля и тя да може да разчита на него. Това нещо той не го правеше след втората ни година, а започнаха и изневерите му.

- Мартин е професионален покер играч. Научи ли ви да играете и вие?

- Не. Не искам да се занимавам с такива неща. За мен това си е хазарт. Плюс това покерът е много изнервяща игра, в която трябва да имаш търпение и да изчакваш. Аз съм свикнала да получавам това, което искам, сега, на момента.

- Споделяла сте, че попадате все на неподходящи мъже...

- Аз си ги избирам такива, не смятам да обвинявам за това мъжете в живота си. Явно повечето от тях не могат да приемат факта, че съм напълно самостоятелна жена. Стигнах до извода, че трябва да имам до себе си по-силен от мен партньор, човек, към когото да изпитвам голям респект.

- Появи ли се вече друг мъж в живота ви? 

- В моя живот винаги има двама мъже – синовете ми. Опирам се на приятелите и семейството ми. Мъж, на който да разчитам, който да ми е гръб и да ме кара да се чувствам жена, няма и не е имало от доста години. Толкова много работя, че във връзките ми в един момент партньорът ми започва да ме приема като по-силната част. Това не е окей. Жената трябва да се обляга на мъжа, да има неговата опора. А не да е обратното. Мъж, на който аз да се опра, не съм имала.

- Затоплиха ли се отношенията ви с бащата на малкия ви син - Димитър? Имате ли все още противоречия за детето?

- Имаме съдебно споразумение, но това е просто формалност. Като цяло сме се разбрали с таткото на Митко детето само да решава при кой от двама ни иска да стои и за колко време. Синът ни през лятото беше при баба си, при мен и при баща си. Редовно ми се плаща и издръжката в размер на 250 лева.

- Синовете ви как са? 

- Големият син работи и учи в УНСС. Малкият – Димитър, е втори клас. Предпочитам да не говоря повече за децата си.

- През лятото остана ли ви време за почивка?

- Не ми остана никакво време за почивка. Ангажирана бях през цялото лято. Старая се да правя хубави проекти – песни и клипове. Разболях се на 3 август и цял месец работих болна. Хвана ме грип, изпих три антибиотика.

- Имате ли някакви кредити за изплащане?

- В момента не. С хонорара от "Биг Брадър" си изплатих ипотечния кредит. В момента имам само едно жилище, за което съм се издължила напълно. Карам джип, който също е изплатен. Не дължа на никого нищо.

- На 8 ноември ставате на 42 години. Ще празнувате ли? Чувствате ли се променена с напредването на възрастта?

- В Уикипедия е сгрешена годината ми на раждане. На 8 ноември ще навърша 39 години, а не 42. Не съм много сигурна, че този път ще празнувам. По-скоро ще си измисля нещо само за мен и няколко мои много близки приятели. С напредването на възрастта все по-рядко правя компромиси със себе си. Вече не ми се ходи по дискотеки за забавление - в свободното си време ги избягвам.

- Защо се боядисахте руса?

- Естественият цвят на косата ми е рус и за да поддържам тъмната коса, ми се налагаше да ходя през 20 дни на фризьор. Много мразя да си записвам часове и да вися в салоните за красота. При добрите коафьори няма как да не се чака, тъй като са затрупани с работа. Това ме изнервяше и натоварваше. Реших да си боядисам косата руса, по-лесно е да я поддържам.

- Спортувате ли? Спазвате ли диета?

- Не спортувам много, но пък не ям бял хляб и захар. Напоследък хапвам често, но поемам малки количества храна. Преди време имах проблеми с хормоните и от 56 килограма станах на 64. В продължение на половин година ядях по една зелена салата с риба тон и въпреки това не успявах да отслабна. След това за два месеца се подложих на строга диета и успях да сваля излишните 8 килограма.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).