Елизабет Кравец с годеж на Филипините

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 02.07.2024
804
Чернокосата красавица гордо носи годежен пръстен, който слага на безименния пръст на лявата й ръка нейната изгора Атанас Пелтеков.

Двамата са заедно на екзотичния остров, където в разгара на снимките е новото риалити "Островът на 100-те гривни", което ще се излъчва скоро в ефира на Би Ти Ви. Кравец и нейният приятел хващат самолета малко след скандала с неочакваното отнемане на титлата за красота на Елизабет с мотив, че е уронила престижа на конкурса, пише "България Днес".

Въпреки че и двамата са доста млади, любовта им се оказва необятна и Атанас издаде тайната, че е предложил брак на своята любима със снимка в социалните мрежи. В началото на годината Елизабет отпразнува с пищно парти 18-ия си рожден ден, а сега е на върха на щастието с пръстен на ръката.

 

Пелтеков, познат още като Hyper Kong в социалните мрежи, е инфлуенсър, влогър, продуцент и спортист. Занимава се професионално със създаване на видео съдържание и има над 350 000 последователи общо в интернет. Създател е и на собствена марка дрехи, която набира голяма популярност сред младите у нас.

 

Двамата са заедно едва от няколко месеца, но любовта им бързо избуява. Кравец нарича Атанас на галено "бебе", а Пелтеков й отвръща гальовно с "любов моя". Според запознати младежът произлиза от заможно семейство, живее в тузарска къща в Пловдив и кара скъпарско БМВ. И видимо е готов да ощастливява Мис България и занапред.

Двамата са ВИП двойката на Филипините. Сред останалите участници личат имената на бившите гаджета Валери Григоров (сегашният приятел на Мария Бакалова - б.а.) и Мирела Илиева от "Игри на волята". Там е и колежката й от риалити формата Теодора Мудева, която също е носителка на титлата Мис България и отскоро е сама, след като развали годежа с модела и също участник в "Игрите" Румен Радев.

 


Виж коментарите (0)

Още по темата (311):
06.07.2024 Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъщеря си
06.07.2024 Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
06.07.2024 Рафи проговори за загубата на баща си
06.07.2024 Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
05.07.2024 Синоптичката Лора Георгиева плати висока цена за щастието си
05.07.2024 Маги Сидерова се окепази
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Бивш спасител по морето: Да свалиш рускиня беше 1 точка, най-непр...
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
При високите температури: Какви проблеми с колата могат да ни зас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).