Джизъса дължал пари за татуировки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:09 / 25.07.2024
1347
Бившият футболист и легендарен плейбой Благой Георгиев - Джизъса е дължал около четири хиляди лева на столичен татуист, твърди "Галерия“, позовавайки се на свои  източници.

В рамките на няколко години родният Дон Жуан е тунинговал тялото си назаем, като след всяка рисунка е обещавал да се изплати, което се е случило едва наскоро. Сумите се трупали, а екипът в студиото не спирал да прави компромиси предвид звездния му статус.

За мастилените рисунки 42-годишният ексспортист ангажирал не кой да е, а шефа - творец, с многобройни отличия в страната и чужбина. Същият е позната фигура за редица имена от родния шоубизнес. Освен Благой, негови клиенти са Владимир Карамазов и Владо Пенев, плеймейтката Светлана Гущерова, фолкпевицата Мария и още. Любопитна подробност е, че с изпълнителката на "Ще те побъркам“ дори обмисляли общ бизнес, за съжаление идеята им не пожънала успех.

От популярните любимци Георгиев бил чест клиент. Нарисувал е гърба, гърдите си, краката и ръцете, включително китките и глезените. Една от причините за високия заем е и стойността на поисканите суми За разлика от други татуисти, фаворитът на известните искал между 200-800 лева на проект.

Припомняме, че неотдавна бившата съпруга на Джизъса - Златка Райкова, която го дари с четвърто дете шокира обществеността с разкритията, че издържа както него, така и наследниците му от Христина Витанова - Йоана и Давид:

"Гледам него, плащам сметки и дори издръжките му заяви тя. Още тогава за мнозина стана ясно, че ритнитопковецът не е финансово стабилен, въпреки демонстрацията му на висок стандарт на живот.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1265):
16.09.2024 Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
16.09.2024 Пръска сексапил и красота след раздялата
16.09.2024 Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
16.09.2024 Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува рожден ден
16.09.2024 Внук на наша народна певица направи фурор в "Гласът на България"
16.09.2024 Събраха се, но само за снимката
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).