Две събития под надслов "Танц през март" в НХК

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:41 / 23.03.2011
973
Сдружение "Танц БГ" и Компания "ДЮН" представят две танцови продукции с общото заглавие ТАНЦ ПРЕЗ МАРТ на 29 и 30 Март в НХК.

На 29 Март, от 19:00 ч. в залата на НХК младежката аудитория на Бургас ще може да види ШОУ-ПРОДУКЦИЯ представяща изпълнения на всички формации от Танцова школа "ДЮН". В шоуто ще вземат участие групите: "Капчица", "Енемикс", Балет "РУЖ", "ФОРСАЙТ Младши", "ДенсКод", както и 7 кратните национални шампиони на България по Хип-Хоп "ФОРСАЙТ КРЮ". Традиционни гости на продукцията ще бъдат танцьорите от Брейк клуб "Бляк Стайл". Водещи на шоуто /и участници в него/ ще бъдат двама млади но вече популярни бургаски поп-изпънители - Рафи Богосян и гласовитата Кристина Дончева. 

Шоуто ще представи изпълнения на над 100 танцьори на възраст от 4 до 20 год. в различни танцови стилове - съвременен танц, танцово шоу, хип-хоп, брейк, модерен балет, лейди стайл и салса.

На 30 Март, от 19.30 ч. в НХК "Танц БГ"/"ДЮН" ще представи спектакъл 5 ГОДИНИ ТАНЦОВО СТУДИО "ДЮН" и ВРЪЧВАНЕ НА ЕЖЕГОДНИТЕ НАГРАДИ "ДЮНЕР"

Спектакълът ще представи в сценичен вид танцовите часовете, които се провеждат в Студио "ДЮН" - Салса, Регетон, Народни танци, Танцова Аеробика, Йога, Капоейра, Тай Чи, Кизомба и Бачата. 

Ежегодните награди "ДЮНЕР" се присъждат от основателите на Студио "ДЮН" на най-изявените си и преданни посетители. Тази година категориите са: Салсиерос и Салсиероска на годината, Салса надежда, Танцуваща с гирички, Дързост и Сексапил, Вързан на фльонга, Жинга до дупка, Тай-чист на годината и Универсален боец.

Студио "ДЮН" е независимо пространство за изучаване и създаване на танц от любители и професионалисти танцьори. Дейността на студиото включва многообразие от танцови занимания, семинари и презентации.

Билети и за двете събития се продават в НХК от 23 Март.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).