Дъщерята на Наталия Гуркова спечели конкурс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:55 / 12.06.2024
1141
Наследницата на Наталия Гуркова - Джорджия, печели конкурс за таланти и красота "Мис Нейшън", състоял се в Бразилия. Българското девойче грабнало сърцата на журито не само със своята естествена красота, но и с превъплъщението си в британската поп певица, изпълнявайки неин хит.

15-годишното момиче с черти на нежна порцеланова кукла е родено в столицата на Южноафриканската република. От 6-годишна показва своя артистичен и певчески талант, разказва майка й.

В портфолиото си наследницата на Мис България 1998 г. има титлата Малка Мис България и участия в десетки ревюта. "Сега много ми помага при организирането на изявите за моя бранд, за което съм й ужасно благодарна", споделя Наталия Гуркова.

По нейни думи дъщеря й танцува добре, до миналата година се е занимавала с хореография, а от септември се е посветила на рисуването. "Аз самата рисувам добре, но така и не развих умението си. Радвам се, че Джорджия го прави, но определено всички артистични изяви, свързани със сцената, са нейно амплоа", споделя Гуркова.

Въпреки че от година тя се изявява успешно като дизайнер на своя бранд, за себе си твърди, че нейната водеща професия е "майка". "Целият ми фокус е върху децата, и двамата са зодия Близнаци, затова често пъти казвам на шега, че имам четири деца, които запълват 24 часа от денонощието ми", откровена е Гуркова.

Синът й Кристиян, който наскоро навърши 11 г., се занимавал доскоро с китайското бойно изкуство кунг-фу, което съчетава удари с гъвкавост, но отскоро се е запалил по футбола и тренира упорито в столичен клуб.

В помощ за грижите по децата неотлъчно е майката на Наталия: "Когато ги родих, майка ми прекара 3 години в ЮАР, за да ми помага, прави го и днес, за което съм й изключително благодарна", споделя красавицата.

Тя прекара 10 години от живота си в ЮАР, където бе свила семейно гнездо с черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, който бе убит от поръчков куршум в колата си. Възстановяването от бруталното посегателство над живота на мъжа й отне години на Наталия. Тя се затвори и се фокусира върху децата си. За да ги предпази от болката от загубата на Джордже, моделката бързо се научи да бъде и мъж, и жена за невръстните си рожби, припомня "България Днес".

Наталия твърди, че скоро няма да пътува до Южна Африка, защото: "Никой не остана там, който да ни чака, освен приятели, разбира се. Свекър ми и свекърва ми починаха, но малко преди това се прибраха да живеят в Черна гора".

С ентусиазъм разказва, че й предстоят пътувания в посока българското Черноморие.

"На 27 юни ще участвам в "Модна фиеста" по покана на организаторите, защото спечелих наградата "Най-бързо развиващ се бранд на годината" на наградите "Дизайнер на годината", похвали се Гуркова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5809):
01.07.2024 Диляна Попова го играе гореща амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание – направила e опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
23.06.2024 Антоdнет Пепе и Иво Карамански разкриха пола на бебето
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Пълнее ли се от динята?
Четири зодии с много късмет през седмицата
Диляна Попова го играе гореща амазонка на "Острова на стоте гривн...
Звезди се правят на батки, размахват пистолети
Галена снимала клип в Музея на науките във Валенсия
Летните почивки по времето на соца: Тръгваше се като на кръстонос...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).