Дъщерята на Глория скочи на Тото и Кали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 19.01.2024
1998
Дъщерята на Глория дълго време пазеше думите си относно грозното изказване на Кали и Тото, че майка й нямала хитове. Този техен разговор бързо се разпространи и дори техни колеги се намесиха. Тогава Глория излезе с доста въздействаща позиция, а Симона Загорова едва сега разкрива колко бясна е била и какво й е идвало да направи. 

Талантливата наследница на Глория говори открито за този казус в подкста "Не съм такъв човек" с водещ Красимир Красимиров. Там тя нападна доста сериозно Кали и Тото, които си позволиха да говорят за майка й и да омаловажават 30- годишния й труд. 

"Изобщо не се ровя да гледам какво пишат за нас. Има някои неща, които ми пращат или попадам случайно. Та, попаднах и на това нещо и бях бясна. В нашето семейство ние избираме битките, които да водим. Има едни битки, които си струват, има и такива, на които въобще не трябва да се обръща внимание. Да бъдеш колегиален човек означава да не плюеш чуждия труд. Всеки изпълнител се старае колкото може, с каквито пари разполага и преценява кога и каква песен да пусне, как да изглежда и т.н. Но пред фактите, че тази жена е легенда и е доказала, че от нея може да се взема пример. Била е на битки на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един момент да се обърнеш на фона на 15 успешни албума, на основоположника на този стил, от който всички други в момента изкарват пари, да кажеш, че няма хитове", споделя Симона. 

"Майка ми поставя началото на този стил, дава толкова много на хората, посвещава си живота и в един момент това да не ти се оцени, а ти тази година правиш 30 години на сцена! Фактите говорят. Кали и Тото се изложиха много с това си изказване. Не случайно майка ми прави голям концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали направят 30 години на сцена и имат толкова много песни и албуми зад гърба си, тогава евентуално можеш да говориш за успехите или неуспехите на другите. Ако нямаш неговите постижения по-добре млъкни и недей да се излагаш по този начин", беснее още тя. 

"Нормално е това нещо да ме засегне. Първо, става въпрос за майка ми, а също така съм музикант и виждам за какво става на въпрос. Време е да благодаря на колеги, които защитиха майка ми. Галена го направи в национален ефир, Диона го направи в твоя подкаст. Ние не бяхме хората, които трябваше да влизат в пряка конфронтация с това нещо", допълва още Симона, която следва стъпките на майка си и вече се радва на своя кариера.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).