Духовият оркестър на руските кадетски училища с концерт в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:35 / 03.08.2009
666
Популярни шлагери и народни руски мелодии, филмова музика, маршове и класически произведения, огласиха крайбрежния булевард в Несебър в събота. Минувачите по северната алея имаха възможност на се насладят на прекрасните изпълнения на духовия оркестър на руските кадетски училища, докато се разхождаха в хубавия съботен ден, а повечето от тях с интерес се спираха пред сцената и оставаха да изслушат целия едночасов концерт.

30 - те възпитаници на Кадетския музикален корпус в Москва, гостуват за първи път в Несебър. До сега те са изнесли концерти в Варна, Добрич, Шумен и Бургас. Таланта на младите кадети е познат в целия свят. Те са изнасяли концерти в Япония, където откриват световното изложение „ЕКСПО 2005"; във Франция, където взимат участие в 32 международен фестивал на военните духови оркестри; изнасят концерти и в Италия, Русия и Беларус.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).