Драма тресе любовните отношения на актьора Калин Врачански

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:44 / 29.10.2023
815
Розовият балон на актьора Калин Врачански и художничката Александра Стоянова, се спука. След като до неотдавна я определяше като жената на живота му и дори чертаеше планове за дете от нея, става ясно, че двойката са се разделили.

От няколко дни насам Врачански се показва в социалната мрежа с друга жена – брюнетка. Макар лицето й да не се вижда добре, става ясно, че имат общи интереси като каране на сърф и екстремните спортове.

Към момента актьорът дори е на почивка с новата си изгора, откъдето публикува няколко кадъра в Инстаграм, но по-късно ги изтри. На най-пикантния от кадрите се вижда как Врачански е полегнал в скута на дамата, обгръщайки с ръка крака й. Остава загадка обаче коя е новата му изгора, пише "Уикенд".

Не е тайна, че списъкът на жените, минали през леглото му вероятно е по-дълъг от този на Дядо Коледа с желанията на децата. За известно време той се бе кротнал с Александра, но очевидно нещата помежду им не са потръгнали.

Най-дългата му връзка досега е била с колежката му Силвия Петкова, която има син от режисьора Зоран петровски. Отношенията им бяха доста драматични и те ту се събираха, ту се разделяха, докато накрая не осъзнаха, че не са един за друг и всеки пое по своя път.

Той не се посвени да отмъкне преди време и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Той успя да смая блондинката Надя, с която Орлин имаше няколкомесечна връзка. певецът прие доста тежко предателството на любимата си и оттогава изпитва ненавист към театралната звезда.

След това Врачански имаше противоречива връзка с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от папараци да се целуват посред нощ на улицата. Те обаче се оправдаха, че са добри приятели и затова могат да си позволят подобни отношения, подчертавайки, че между тях няма интимност.

Слуховете го свързваха и с разведената журналистка Мариана Векилска, за която се говори, че останала с разбито сърце, след като я зарязал. Това била и причината, поради която отпраши за Брюксел.

Най-пикантната му авантюра обаче несъмнено е тази с Преслава, с която се запознаха по време на "Като две капки вода“ преди 7 години. Тогава чалга дивата все още преживяваше раздялата с Георги Станоев – Бирмата и използвала актьора като средство за развлечение. След края на предаването пътищата им се разделиха и към днешна дата не поддържат контакт.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).