Долф Лундгрен ще строи свое студио край Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:34 / 13.08.2009
554
Холивудската звезда Долф Лундгрен планира да построи свое студио на север от Бургас на стойност над 20 милиона евро, където ще снима и продуцира филми.

Екшънгероят се е свързал преди около месец с известна бургаска брокерска къща за недвижими имоти и възложил задача да се търси голям парцел с площ минимум 30 декара в района. Лундгрен вече дори е правил оглед и е харесал място между областния град и село Рудник.

Според нашите източници Долф планира да изгради снимачна площадка и да прави филми, които да изнася в САЩ. Холивудският ас смятал да работи основно с български актьори, които излизали много по-евтино. Справка на "ШОУ" сочи, че за масови сцени у нас се плаща по 100 лева на човек на ден, докато в САЩ сумата е не по-малко от 500 долара. За по-специални роли хонорарите са по-високи, но като цяло разликата в заплащането остава висока.

Лундгрен вече си е купил голям апартамент в комплекс между Слънчев бряг и Свети Влас. Той твърдо е решил да инвестира в България и в бъдеще да живее основно тук. Според негови близки той дори смятал, ако се установи задълго в страната ни да поиска българско поданство.

Източник: Dir.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).