Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дизайнерка дефилира със своите рокли пред бургаска публика
Автор: Екип Burgas24.bg 18:02 / 19.12.2009Коментари (0)1205
©
Един нетрадиционен и уникален спектакъл постави на изпитание публиката в Бургас. Музикално-сценичното шоу - ревю „12-те мига на любовта" експериментира особено виждане за представяне на модна колекция, което някои смело определиха, като наченка на нов жанр в изкуството. Същината на феерията от мода, танци, мултимедия, театър и музика, бе последната колекция „Мляко с карамел" от изящни булчински рокли на модна къща „Никол Фешън". Собственичката й Нурдживан Димитрова сама дефилира пред претенциозните зрители с невероятно красивите си рокли. Зимната градина на х-л „България" се оказа малка за многобройните ВИП-ове, бизнеселит, политици, журналисти и общественици, проявили интерес към зрелищната проява.

Вълшебството и всепобеждаващата сила на любовта е основният творчески мотив на дизайнерката Нурдживан за последните й модели. По-успешно от професионалните манекени, крехката дама очарова присъстващите, сред които бяха забелязани зам. областните управители Златина Дукова и Златко Димитров, съпругата на областния управител, г-жа Валерия Геребенарова, кметове и зам. кметове от региона, политици, директорът на „Топлофикация" инж. Въльо Дучев, представители на крупни компании и др.

Показаните тоалети в бяло и златисто, фокусираха в себе си неотразим чар, елегантност, авангардни виждания. Последната булчинска рокля беше гвоздей на програмата. Създаването й е вдъхновено от стила на аристократичната барокова сватбена мода. Коафьорът на звездата Жан Клод Ван Дам, Георги Ангелов, вплете живи лилиуми в косите на дизайнерката. Бижутата, които допълваха блясъка на тоалетите са произведени и подбрани от престижната бижутерска къща „Юник".

Последното ревю на Нури Димитрова не беше по клишета. То беше сценично решение, в което режисьорът Пламен Каров, заедно с актьора-хореограф Христо Андонов, актрисата Невена Цонева, танцьори от клуба за спортни танци „Бургас 75" и балетисти от Оперно-филхармонично дружество - Бургас, разказаха на гостите историите, които чертае съдбата. Нейната движеща сила - Любовта, като вечния закон на Вселената, проектирана в чувството към мъжа, от когото една жена получава силата и опората да сбъдне мечтите си.

„Никол Фешън" се налага категорично като едно от най-сериозните имена в модния бранш. Дизайнерската къща, чийто собственик и управител е Нурдживан Димитрова става незаобиколим фактор в сферата на авангардната мода. Стремежът е създаваните дрехи да бъдат особено специални, за да носят самочувствие и увереност, че си уникален.

Магичният спектакъл „12-те мига на любовта", бе посветен на съпруга на модната стилистка, Николай Димитров и беше извезан със стихове от световната любовна антология, вечни музикални творби и най-доброто от незабравимия Жо Дасен. Изпълненията на живо на красивите момичета от струнен квартет „Интро" накараха публиката да изтръпне от емоционален адреналин.

Това е третото ревю на модна къща „Никол фешън". Вече е почти готова линията за следващото, което се очаква да бъде през март идната година. То ще бъде посветено на бъдещите абитуриенти, открехна завесата Нурдживан Димитрова.

„Експериментът е успешен и рискът донесе удовлетворение от оценката. Обещаваме да развием тази тенденция и да представим следващия път нещо още по-интересно и въздействащо. Не знам дали ще се развие нов жанр, но искаме да провокираме хората не само да се наслаждават и консумират, но и да съпреживяват, да възприемат модата не единствено с очите си, но с всичките си сетива, с душата и сърцето си. Това ще ги накара да пожелаят не толкова определени дрехи, колкото това да бъдат красиви и свободни. С „Никол Фешън" мислим, че можем да постигнем това!", сподели Алберта Алкалай, Управител на „Имидж Едвъртайзинг", главен организатор на събитието.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Такситата в Пловдив с нови цени
Предложиха паметникът на Альоша да бъде махнат
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: