Диско дивата пяла за Бил Клинтън и Папа Йоан Павел Втори с участие в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:28 / 03.08.2009
1015
Всички меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към „Брилянтин диско бар". Там ,с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80те и 90те години и дори ще може да се докоснете до един от тях - удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар" и френската марка за мъжка плажна мода "Vilebrequin". Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години "Finally", ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар", намиращ се в парти центъра на Черноморието ни - Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени "Finally", "We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" , "Lifetime To Love" .

Малка част от имената, които лично са пожелавали Сиси за частните си партита са Арета Франклин, Бил Клинтън и за двете церемонии по встъпването му в длъжност като държавен глава, покойният папа Йоан Павел // във Ватикана и много други. Диско иконата е и първата жена, направила шоу в Южна Африка след края на расовата сегрегация.

Билети могат да се закупят от търговската мрежа на Ticketstream на цена от 20лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).