Деян Донков вече не скърби за Радина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11
185
Деян Донков вече не скърби за доскорошната си половинка Радина Кърджилова.

В края на лятото се разбра, че двамата актьори са разделени, като Радина вече не крие, че има нова любов в лицето на колегата Пламен Димов.

След като изстрада раздялата, Деян се е окопитил и репетира новите си проекти.

"Насочил съм енергията си в актьорската професия. Сега съм в Бургас и до 18 ноември, когато е премиерата на постановката, в която играя, ще живея тук. След това в Пловдив, където с Недялко Славов пак работим заедно след "Камбаната", сподели Донков. За него бившата му партньорка Радина Кърджилова вече е в миналото, но той всеки уикенд се вижда с двамата си синове от нея - Христо и Йоан.

"Знам, че много играе Радина. Нека цъфти и вземе всичко от славата", хвали таланта на бившата си Донков.

Междувременно самата актриса и колегата й Пламен Димов изживяват романтичната си любовна история и се наслаждават на отношенията си, разкриват техни колеги от театъра.

Двамата бяха заедно на море това лято, а на рождения й ден дори не криели връзката си.

През лятото на 2023 г. Радина бе разпределена в спектакъл заедно с Пламен. В него участва и Донков, само че в последния момент се отказва, тъй като спектакълът е насочен срещу руската окупация на Украйна. Динката го било страх, че хората на Путин може да го убият. Ролята му бе дадена на талантливия Димов, който изиграва и още няколко герои в същото представление, справяйки се блестящо.

По онова време никой не предполага, че освен ролята Пламен ще вземе и жената на Динката.

Самият Донков след раздялата с Радина също е доста ухажван мъж. В постановката на Дон Нигро "Гнездото на гарвана" играе с пет жени, като вече се твърди, че една от тях му е хвърлила "непрофесионално око". Красавиците са: Аглика Бояджиева, Анна Кошко, Ива Трифонова, Милена Маркова и Пепа Николова. Режисьор е украинецът Павел Гатилов, за когото това е второ заглавие на сцената в Бургас.

"Винаги съм харесвал комедията. Тя е сериозен жанр за мен. Евтиният хумор не е присъщ за моята актьорска палитра. Обичам по-абсурден хумор, който съдържа в себе си и трагедия, и други елементи", казва още Донков. Той разкри, че онова, което го е привлякло в пиесата, е, че тя преминава през няколко жанра, докато накрая достига до "Тази безжанровост на самия живот". Актьорът допълни, че репетициите минават в много добър и позитивен дух. "Винаги съм работил с хората с позитивен дух и спокойствие, така беше и в "Орфей" с Йерней Лоренци, така и сега с Павел", заяви Донков.

Иначе Динката ще продължи да играе и в Народния театър, но засега не искал да участва в нови спектакли там. "Не съм напуснал, но в момента предпочитам да пробвам и в провинциалните театри", казва Донков.

В същото време Кърджилова се превъплъти във фатална жена! В това се убедиха фоторепортерите на вестника, които издебнаха фотосесия на актрисата, която засне нейната колежка от Народния театър Елена Иванова.

Радина бе в черна вечерна и с гол гръб рокля, с високи обувки, тъмен грим и червено червило. Контрастът с новата й визия – силно изрусена коса, впечатли и минувачи, които се зазяпаха в красавицата пред националната галерия.

Повече от година освен своите ангажименти в Народния театър,Радето е популярен инфлуенсър, като рекламира всевъзможни неща - от козметика до детски храни и принадлежности, а с порастването на двете й деца от Деян Донков започна да снима и за модни дрехи, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1951):
23.10.2024 Саня Борисова с нов мъж
23.10.2024 Моника Белучи с ретро провокация
23.10.2024 Ергенът Виктор с романтична екскурзия в Шотландия
23.10.2024 Норт Уест подари на майка си Ким Кардашиян златна огърлица за близо 20 хил. долара
23.10.2024 Инструкторът по летене от любим филм загина при самолетна катастрофа
23.10.2024 Памела Андерсън не е сигурна дали е необвързана
Още новини от Любопитни новини:
Джъстин Тимбърлейк разочарова феновете си
Влакове, в които можете да купонясвате, докато пътувате
Италианската оперна звезда Фабио Армилиато пристига за турнето "К...
Любим глас от дублажа става на 67
Какво вещае хороскопът за днешния ден
Празник е, хора с интересни имена имат повод да почерпят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).