Деси Стоянова крие близнаците си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:07 / 10.06.2024
1495
Деси Стоянова упорито крие близнаците си Стефан и Красимир, които вече са в тийнейджърска възраст, и досега не ги е показвала в социалните мрежи. Що се касае до личния ѝ живот, тя избягва публичността. Миналата година година журналистката премина през трагедия – внезапно почина съпругът ѝ Велислав Русев, който издъхна в семейната им вила след тежък инсулт. За да се бори със скръбта, тя се посвети на работата и на децата си.

Деси се върна към работата си в предаването "Преди обед" съвсем скоро след кончината на мъжа си, а свободното си време гледа да уплътнява докрай, за да не я застигат черните мисли. Водещата е споделяла, че през почивните си дни често е на път – у нас или в чужбина. Обикновено е с децата. Наскоро например пътуваха с кемпер до Гърция и останаха много доволни от преживяното. 

"Времето беше на наша страна, водата - пречистващо студена, а храната – вкусна", коментира екранната партньорка на Петър Дочев..

Припомняме, че съпругът на Стоянова почина в края на ноември след инсулт. Той си отиде от този свят едва на 57 години. Велислав Русев беше уважаван журналист с богат опит в медиите. 

"Когато човек преминава през нещо такова, се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря на всички за разбирането и съпричастността", коментира Деси след завръщането си на екран. И допълни, че не е в най-добрата си форма, но не се предава и не пада духом. 

"Факт е, че когато си разтърсен до основи, продължаването напред не е лесно. Категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Нека ценим мига, защото в крайна сметка имаме само него", разсъждава водещата.

Стоянова не си позволява да изпадне в депресия, най-вече заради синовете си, които имат нужда от родителско рамо след загубата на баща си. Момчетата са в тийнейджърска възраст. Като по-малки били доста буйни и успявали да изваждат майка си от равновесие, но сега се превръщат в мъже и проявяват голямо разбиране към Деси. Дори ѝ помагат в домакинската работа, за да не се претоварва.

Водещата и любимият ѝ Велислав имаха дългогодишен брак. По време на трагедията той е бил сам в семейната им къща във великотърновско село, където прекарвал голяма част от времето си. През миналото лятото се появиха слухове, че Стоянова и съпругът ѝ са в развод, защото не носят халките си, но журналистката отрече тези твърдения. Тя е категорична, че Русев е най-голямата ѝ любов и никога не е имала намерение да се разделя с него. На слуховете им за изневери и раздели винаги са гледали със снизхождение.

"Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на вестник "Сега". За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този", написа водещата след смъртта на Велислав.

Тя все още се съвзема след загубата, но казва, че вижда и светлината в тунела. Деси не иска депресивните мисли да я застигат, затова пътува и се зарежда с позитивни преживявания, които да я крепят и да ѝ носят надежда в мъката. В едно е категорична обаче – на този етап няма мъж, който да замести в сърцето й Вельо, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).