Деца с интелектуални и зрителни дефицити събират пари за връстниците си в Хаити

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 05.02.2010
1880
Бургаски деца с интелектуални и зрителни дефицити ще изнесат благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите деца при разрушителното земетресение в Хаити.

Музикалната проява ще се проведе на 6-и февруари от 15 ч. в залата на Военния гарнизонен клуб /ДНА/ под мотото „Деца помагат на деца". Организатор на благотворителната проява е Ресурният център за подпомагане на деца и ученици със специални образователни потребности в Бургас, който се включи активно в кампанията за подпомагане на пострадалите от земетресението в Хаити.
Инициативата е част от кампанията на "Уницеф България" за събиране на средства в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити.

Малките участници ще изпълнят песни с жестомимичен превод.Благородната инициативи на децата ще бъде подпомогната и от любимката на бургаската публика Тони Димитрова, която ще изпълни най-новата си песен, която досега не е представяна пред публика.

Своя принос към идеята на децата дава и Изпълнителната агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната" като отстъпи правото на безвъзмездно ползване концертната зала на клуба.

Присъствие са потвърдили всички кметове на общини от Бургаска област.Директори на държавни институции, учебни и детски заведения .В кампанията ще се включат и представители на повечето неправителствени организации имащи филиали в града.

За да се съберат средства след края на концерта ще се проведе благотворителен търгл На него ще бъдат предложени кулинарни специалитети, приготвени от учениците от Професионалната гимназия по туризъм.


Виж коментарите (0)

Още по темата (17):
08.01.2011 Хаити ще отбележи годишнината от земетересението на 12 януари
11.03.2010 Събраха пари за Хаити на атрактивен футболен мач
09.03.2010 "Черноморец-Бургас" подкрепя кампанията за Хаити
03.03.2010 Магическото трио Балъков, Бобич, Елбер част от звездна селекция в помощ на Хаити
02.03.2010 Събират пари за Хаити в благотворителен мач с Балъков
19.02.2010 Бургаските червенокръстци с благотворителност за Хаити
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).