Дарина Павлова била майката орлица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:28 / 05.09.2024
1177
След като само преди два месеца омъжи дъщеря си, вдовицата на убития Илия Павлов - Дарина, се зае да открие добра партия и за сина си.

Тя сподели в социалните си мрежи снимка със снажния младеж по случай световния ден на мъжката рожба, като според нейни приятелки целта е била да покаже колко е красив наследникът на Илия и колко добра партия ще бъде.

Синът на Дарина Павлова - Илия-Калоян Павлов, носи името на своя баща и е наследник на богатото бизнес наследство на семейството си.

Роден през 1997 г., Илия-Калоян израства между България, Италия и Съединените щати, където получава образование и се подготвя за бъдещите си предизвикателства. Младият Павлов следва стъпките на своите родители, като също проявява интерес към бизнеса и културата. Завършва престижни, учебни заведения и вече е част от няколко бизнес начинания, свързани със семейството. Освен това той е известен с активното си участие в благотворителни проекти и инициативи както в България, така и в чужбина.

Илия-Калоян вече има няколко публични връзки и раздели зад гърба си, всичките с модели, повечето от които синеоки блондинки. Дарина иска вече той да улегне и да вземе сериозна жена до себе си. Мадам Мулти, както е по-известна Павлова, обича да държи нещата в свои ръце и да управлява живота на близките си по същия начин, по който оперира с многобройните си бизнес начинания.

Дарина Павлова със сина си Илия-Калоян и дъщеря си Паола, която наскоро стана майка.

Разбира се, тя намира и време за пълноценна почивка и това лято избра луксозния курорт Бодрум за морската си ваканция.

В Турция Павлова демонстрира завидна за нейните 61 години физика, която е плод на скъпи пластични операции при най-добрите хирурзи в света, както и на последните иновации в козметичната индустрия. За нея изрядният външен вид е важен, за да може да поддържа статуса си в средите, в които се движи.

Покрай брака й с основателя на корпорация "Мултигруп“ Илия Павлов животът на бившата актриса от Казанлък придобива ново измерение. След убийството на Павлов през 2003 г. Дарина се премества в Италия, където започва нов етап от живота си като бизнес дама и обществена фигура, пише "Ретро“.

Там тя става известна с връзките си с влиятелни личности от световния шоубизнес и политика, включително и близкото си приятелство с бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Освен това Дарина е активна в продуцентството на филми и телевизионни проекти, като същевременно продължава да развива различни бизнес начинания. Мадам Мулти често присъства на престижни международни събития й се появява в модни и бизнес издания. През последните години Павлова разширява бизнес империята си, като инвестира в различни проекти в Европа и САЩ. А едно ново попълнение в семейството й във вида на нова снаха и партньорка на Илия-Капоян би било чудесно допълнение към вече добре построения свят на милионерката.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този ...
Огромни неприятности за Майли Сайръс
Чушките са идеални за отслабване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).