DJ Tarkan и Spektre разтърсват Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:00 / 25.02.2011
743
След големия успех на коледното парти в Бургас, организаторите от Renesanz се завръщат на 25 февруари, петък, с второ грандиозно събитие в черноморския град, съобщават организаторите. Мястото на провеждане отново ще бъде луксозната Бална зала на Танцова академия в Бургас (жк Славейков, срещу КАТ).

Две горещи имена от световната денс сцена ще оглавят диджей листата за вечерта. Първият хедлайнер на партито е DJ Tarkan от Истанбул, който наскоро бе избран от българската публика за "най-добър чуждестранен диджей на годината". Световноизвестният DJ Tarkan е единственият турски артист, който някога е влизал в най-престижна класация DJ Mag Top 100.

Втори хедлайнер на партито в Бургас е английската сензация Spektre, който стъпва за първи път на българска земя. През последните 2 години Spektre се наложи като водещо име на новото техно звучене, а неговата продукция се издава за топ лейбъли като 1605, Yoshitoshi, Great Stuff и 303 Lovers. Spektre е подкрепян и от някои от най-големите техно пионери като Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Umek и Dubfire.

От българска страна ще участват Balthazar, JackRock, Rado Ivanov и 2 Guys In Da House.

Събитието в Бална зала на бургаската Танцова академия стартира в 22:00 часа на 25 февруари. Билети ще се продават единствено на място, като цената им преди полунощ е 10 лв, а след това 15 лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).