Цитиридис става водещ на новото предаване по bTV?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:30 / 24.12.2023
1861
Николаос Цитиридис се размина с мястото на водещ в новото шоу на Би Ти Ви "Кой да знае?", което тръгва от 1 януари, но има нова светлина в тунела на неговата безработица. Той е спряган за лице на предаването "Аз обичам България". Би Ти Ви го качва на екран от пролетта. Тя го взе от Нова телевизия, която го излъчваше в продължение на 5 сезона, но го спря през 2017-а. Другата звезда, за която се говори, че е с добри шансове за договор с шоуто, е Милица Гладнишка.

"Аз обичам България" се радваше на голям успех по Нова тв и така и не стана ясно защо го свалиха от екран. В Би Ти Ви обаче явно много са се амбицирали да вдигнат рейтинга и в същото време – да задържат имиджа си на консервативна, семейна и патриотична телевизия.

Именно затова след родолюбивото риалити "Фермата" тази есен от пролетта каналът залага на "Аз обичам България". В играта се състезават два отбора от популярни личности, които отговарят на въпроси, свързани с българската история, култура, спорт и т.н. По Нова тв водеща беше Евелина Павлова. Още не е ясно кого ще избере за тази роля Би Ти Ви, но се говори, че Николаос Цитиридис имал големи шансове за мястото. Би било забавно грък да води шоу с име "Аз обичам България", това би станало основа за доста шеги в ефира, а и извън него, но е известно, че комикът е грък само по баща и по име. Той е живял в южната ни съседка едва няколко години като дете. Според официалната информация, лицето на новото шоу ще бъде "свеж, артистичен, любознателен и различен".

Другото име, което се спряга за "Аз обичам България", е на Милица Гладнишка. От Нова година тя влиза в "Кой да знае?" като капитан на единия от двата състезаващи се помежду си отбора, но запознати издадоха пред "Уикенд", че това може да е тест за другата позиция. От начина, по който ще се справи с работата, зависи дали ще стане основно лице в "Аз обичам България". Шоуто се прави по чужд лиценз и по формат се препоръчва да го води жена. Това обаче не е задължително, обясниха източниците на "Уикенд". Така че и Цитиридис, и Милица имали добри шансове. Кастингите обаче продължават и се обсъждат още доста варианти. 

Кои ще са двамата капитани на отбори, също не е ясно. В Нова това бяха Андрей Слабаков и Юлиан Константинов, който след това беше сменен от Иван Ласкин (две години преди да почине). Би Ти Ви може да заложи на излязлата в майчинство Зейнеб Маджурова, ако се навие да се върне на работа предсрочно, или на някое от любимите си лица – Евелин Костова, Боряна Братоева, която би стояла добре на екран до партньора в живота си Николаос Цитиридис, на Иво Аръков, Даниел Пеев-Дънди, Филип Буков, Павел Иванов или новата звезда от "Мастършеф" – миската Лора Асенова.

Музиката ще се изпълнява на живо от бенд в студиото, както беше при Цитиридис, нищо чудно да са същите музиканти. Засега не е съобщено точно в кои дни ще върви предаването, но се знае, че ще е в праймтайма, най-вероятно между 8 и 10 часа вечерта.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).