Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Четири зодии с много късмет през седмицата
Автор: Екип Burgas24.bg 12:10 / 01.07.2024Коментари (0)413
©
Предстоят дни на изобилие и късмет, а кои зодии ще са най-облагодетелствани през следващата седмица, можете да прочетете тук:

Лъв

След дълъг период на тревоги и безпокойство може да ви се стори, че този период ви предлага почивка от всичко това. Ще се сблъскате с късмет под формата на съобщение, което идва от непознат човек. Това е един от онези периоди, в които едно хубаво нещо води до друго, и докато си легнете, се чувствате обнадеждени и щастливи от това, че нещата започват да се развиват.

 

Най-хубавото е, че голяма част от късмета ви идва неочаквано, което ще ви усмихне тази сряда. Хубаво е да си мислите, че сте се уравновесили до такава степен, че и най-малките добрини наистина правят деня ви по-добър. И все пак ще видите, че това се случва по много специален начин.

Във въздуха витае усещане за оптимизъм и ако едно нещо води до друго, може да се окаже, че отново вярвате в нещо, което сте изоставили просто защото тогава не ви е вървяло. Сега всички неща ви се струват много възможни, Лъв, и ще видите, че този период ви предоставя отлична възможност за повече.

Везни

 

Вие, Везни, може да откриете, че през този период всичко е свързано с късмета и любовта. Ако сте се влюбили в някого, то сега е моментът да направите своя ход. Ако сте искали някой в живота ви да знае какво изпитвате към него, тогава Луната ви казва да ударите, докато желязото е горещо.

По това време ще се сблъскате със заклинание за късмет, тъй като това е толкова много от това, от което се нуждаете. Смелостта е на ваше разположение. Ще искате да бъдете до него телом, духом и съзнание. Оставете страха си вкъщи по този повод, Везни... там има злато и този период ви предлага преход, за да го намерите.

 

Когато животът ви поднася лимони, направете най-добрата и най-сладка лимонада, на която сте способни и знайте, че когато ви поднесе късмет, можете да се поставите в още по-добра ситуация от тази, която имате в момента. Така че, ако любовта е това, което искате, и тя е точно пред лицето ви, посветете се на това да я изпитате.

Скорпион

 

Не си позволявайте да навлизате в твърде дълбоки коловози, Скорпионе, защото ще ви споходи късмет. Ако нагласата ви е на ниво и сте готови да приемете този вид късмет, може би ще успеете да направите нещо голямо от него. Този период има потенциала да промени живота ви.

Работата е там, че трябва да сте отворени за това и да признаете, че животът ви може да бъде променен към по-добро. Може да смятате, че всичко е наред "както е", но когато се сблъскате с положителна промяна, може и да осъзнаете, че да, наистина нещата могат да бъдат по-добри.

Това означава, че в дългосрочен план всичко зависи от вас. Ще се сблъскате с добър късмет и можете да го приемете или да го оставите. Тъй като този късмет ще ви развесели, ще бъдете в по-възприемчиво състояние, отколкото обикновено. Това може да отвори вратите към по-нови и по-светли ситуации за вас, Скорпион. Съобразявайте се с късмета и вярвайте в него.

Стрелец

 

През този период ще видите как късметът се случва точно пред очите ви. Когато това се случи, реакцията ви ще бъде едновременно приятна и спокойна. Ето в какво сте се превърнали: в човек на добронамереността и добротата. Така че, когато се сблъскате с късмета, сте едновременно благодарни и приемате.

Ще видите, че е доста лесно да разпознаете, че вървите към мястото с голям късмет, но също така не сте привързани към резултата. Ще оцелеете независимо от всичко, тъй като най-накрая сте на онова място в живота си, където приемате доброто заедно с лошото. Това обаче не ви пречи да се радвате на късмет, какъвто ще изпитате в сряда.

Късметът идва при вас чрез приемане и мир в сърцето. Не се изкушавате да контролирате, нито пък се интересувате от това да бъдете контролирани. Във вашия свят на Стрелец късметът изглежда като да правите това, което искате, без прекъсване или излишни драми. Това е спокоен период за вас, а късметът, който срещате, е от онези, които ви позволяват да продължите да бъдете такива, каквито сте, пише Actualno.com.



Още по темата: общо новини по темата: 612
03.07.2024 »
28.06.2024 »
28.06.2024 »
27.06.2024 »
20.06.2024 »
18.06.2024 »
предишна страница [ 1/102 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Tour de France с етап в България
Избор на нов български патриарх
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: