Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:02 / 11.08.2009
1150
На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена "Състезание за модерни Пепеляшки" и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет.

В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.

Наградите са осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните вериги за търговия с обувки като Deichmann и Foot Comfort, както и такива, които имат специални линии за обувки - Sport Depot и Карфур.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).