Бургаските академици подготвят уникален концерт в Летния театър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:00 / 11.08.2009
1214
Един неповторим концерт, събрал най-големите хитове, създадени през годините от композиторите Тончо Русев, Стефан Диомов и Стефан Димитров ще изнесaт на бургазлии и гостите на града плеада български звезди. Те се обединяват в общ проект, под мотото "Стига омраза, да опитаме с любов". Музикалната вечер ще се състои на 17 август, в Летния театър.

За първи път в България няколко композитора правят подобен рецитал, в който събират най-обичаните български певци на една сцена. Повече от 2 часа и половина обичаните на редица поколения звезди като Йорданка Христова, Васил Найденов, Ваня Костова, Тони Димитрова, Катя Филипова и Богдана Карадочева ще изнесат общ концерт, в който ще засвидетелстват дългогодишното си приятелство на сцената.

Организаторите са предвидили много награди за зрителите на концерта. Цените ще са от 5 лв до 15 лв. За гражданите над 60 години ще се продават промо билети - срещу закупен 1 билет ще могат да посетят концерта 2 човека. Съорганизатор на концерта е Община Бургас.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).