Бургаски рапър с ново видео

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:11 / 20.03.2011
1345
Рапърът Da`CooL представя новото си видео към песента "А ти къде си". Клипът е сниман в бургаски нощен клуб. В него имат участие танцова школа "Мела", както и други рап изпълнители. Самата визия представя танцуващи млади хора с много добро настроение под звуците на купонджийската песен.

Името "А ти къде си" не е случайно. С него Da`CooL кани всички младежи да се забавляват и да прекарват по-малко време пред компютъра. За момента видеото ще дебютира в интернет пространството, но амбициите на Da`CooL са то да достигне до големите музикални ТВ-канали.

В момента рапърът подготвя следващото си видео към песента "H8 2 W8" с участието на C-Ice, Tiano и Nicky Nick, към което ще има и кадри от Далас, Тексас. Da`CooL работи и по нов проект - "Reflex" заедно с колегите си DJ X и Scorpiona. Тримата обещават на феновете си нов албум до средата на лятото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).