Близка колежка на Мария Илиева стана кръстница на дъщеричката й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:15 / 30.10.2023
834
Мария Илиева ми е изключително близка, аз съм кръстница на едно от децата й.

Тя има невероятни човешки качества, така че няма нищо чудно в това, че се превърна във водеща личност на "Гласът на България“, разкри певицата Сантра, която тези дни чукна 40. В момента изпълнителката е изцяло отдадена на дъщеря си, която е на 1 година и 7 месеца и обзема цялото й внимание, пише България Днес.

"На нея не й е много приятно да говоря по телефона. Кара тротинетки и не мога да се съсредоточа, когато сме заедно на площадката“, призна пред "България Днес“ певицата. По неписаното вярване, че 40-и рожден ден не се празнува. Сантра е отбелязала празника си с вечеря със семейството, духане на свещи и обичайните неща. Животът й с хлапето в момента е доста по-различен, отколкото преди.

"Сега основно гледам детето си и съм оставила всякакви други ангажименти настрана“, казва изпълнителката и добавя: "За мен е важно в тези първи години тя да е с майка си и да има пълноценно време с мен“.

Иначе Сантра планира скоро да й се случи и музика, работи и покрай бранда си за козметика. "Козметиката е морално наследство за мен, защото пра-прадядо ми преди повече от 100 години е имал фабрики за козметики. Построил е първото училище в Разлог и го е подарил на държавата. Имам много красиво морално наследство от него, което ми беше мотивацията да се занимавам с това.“

Сантра намерила и един дневник на прадядо си, в който той е писал за ценните неща в живота.

"Основното, което дядо ми беше написал в дневника си, е да си честен, последователен и трудолюбив. Това е мотото, което и аз спазвам през целия си живот.“

Музиката в момента е в застой за певицата, защото е в майчинство. Тя иска осъзнато и пълноценно да си гледа детето, вместо да ходи по участия.

"Има хора, които го правят“, казва тя. "Но това винаги е за сметка на детето. За всеки човек има едно детство и това за мен е по-важно.“

Сантра няма много време да следи музикални формати като "Гласът на България“, но смята, че, за съжаление, във времето не се наложиха много изпълнители от тези формати. Въпреки че Дара е едно изключение, добавя тя. За Сантра "Гласът на България" е предаване, което показва, че талантът, харизмата и упоритият труд са важни фактори за един артист.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).