Безплатни уроци по салса тази вечер на центъра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:20 / 19.12.2009
826
Уроци по танци на открито и Салса парти ще бъдат част от програмата на Община Бургас по повод коледните празници. Тази вечер от 17.00 часа на голямата сцена на площад "Тройката" бургазлии ще могат да вземат участие в открит урок по танци с преподавателите на Танцово студио "Дюн". В програмата на купона са включени три основни урока по салса, народни танци и танцова аеробика.

Водещи на уроците ще бъдат Владимир Грудев, Диана Николова, Михо Атанасов и Мария Попович от Танцово студио "Дюн". Участниците ще могат да научат всички основни стъпки в трите танцови стила и ще потанцуват заедно с преподавателите и посетителите на студиото.

На 21 декември /понеделник/ от 18.00 часа отново сцената на площад "Тройката" ще събере салсиеросите на Бургас за едно коледно Салса парти. За да вземете участие в купона е нужно да носите само доброто си настроение и желание за нещо различно. Танцовите уроци са част от коледните забавления, предвидени в програмата на Община Бургас за коледните празници.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мери Бойс Бенд представят видеото към песента "Здравей" тази вече...
Уил Смит празнува
Сиромахов: Някои хора заслужават уважение, а други – не
Кои са сутрешните практики за контрол на кръвното налягане?
Водеща в bTV: Измина най-трудният и най-самотният месец в живота ...
Милко Калайджиев на 73: Пее легендарни песни и е откривател на на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).