Балерина стана Мис Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:09 / 12.08.2024
1329
Изящната като статуетка 20-годишна Йоана Великова бе коронована за Мис Созопол 2024. Красавицата е завършила класически балет, а в момента е студентка по дентална медицина в Медицинския  университет във Варна.

Короната на главата на победителката положи миналогодишната носителка на престижния приз. Докато й слагаше лентата, организаторът на конкурса Мис България - Гаел Санчез, пожела на Йоана да преследва мечтите си.

Хубавицата бе отличена и за лице на замъка "Влюбен във вятъра", построен от неговия собственик Георги Тумпалов. Това ще и даде възможност да е лице на замъка както в България, така и по международни туристически форуми.  Също така Йоана Великова ще представи Созопол в националната надпревара за най-красива българка в края на годината.

Подгласнички на победителката станаха Деница Колева и Денислава Дерменджиева, като последната се окичи и с лентата за лице на публиката.

Награди връчиха собственикът на марката Мис България Ирина Папазова, холивудският продуцент Зий Ребело, оперната прима Весела Нейнски, управителят на замъка "Влюбен във вятъра" Янко Кръстев, както и партньорите на конкурса.

Участничките в приказната надпревара, впечатлиха гостите в три тура. Водеща на Мис Созопол бе популярният ивент мениджър Ваня Маринова. Под бурните аплодисменти на гостите в замъка пяха Нелита, Веселина Тодорова и Милена Славова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Приянка Чопра показа как да облечем оранжева рокля със стил
Сано: Не се припознавам в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Избягвайте тези 4 храни на закуска
Венсан Касел ще става баща за четвърти път
Как да се справим с конденза по прозорците?
Шеметно начало на "Островът на 100-те гривни"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).