Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21 дни!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:43 / 06.07.2024
1605
Тази събота изгрява новата Луна в астрологичния знак Рак. Моментът е добър за започване на нови начинания, планиране на цели и дори писане на желания. Астрологът Венета Матева разкрива как хората могат да се възползват от магнетизма на Месечината за материализация на свои мечти – покупка или ремонт на жилище, намиране на любов или на уют и спокойствие, разрешаване на конфликти с близък човек. Съветва до 10 желания да се изписват на ръка в първите часове на астросъбитието, пише "Телеграф".

Бройка

"Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, избирам и т.н. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти в продължение на следващите 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си“, съветва Матева.

Енергия

По думите й всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на новолунието като повишена интуиция, чувствителност и ранимост.

Причината е, че срещата между Слънцето и Луната се случва във водния знак Рак, където се отваря своего рода звезден портал. Планетата на кариерата и мъдростта Сатурн също ще действа благотворно в посока материализация на човешките намерения.

“Приоритет на този разговор между планетите е грижа за нашите мисли, избори, интереси и намерения. Помислете какво харесвате, какви знания искате да придобиете, какво да научите и с какво да се занимавате. Свържете се със сърцето си и вижте какво го пали, топли и осмисля. Пожелайте си повече смисъл, щастие и лично удовлетворение в дните", съветва Матева.

Звезден шанс

Столичната влъхва изчислява, че най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 5 и 6 май, юли, септември, ноември и март. А родените на 5 и 6 април, октомври и декември съветва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората които обичат. "Предстои им година на промени, нови решения и избори, които ще внесат трайни промени в живота им“, вещае родната астроложка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (687):
03.10.2024 Хороскоп за деня: Рибите и лъвовете са щастливци!
02.10.2024 Идва годината на змията, какво да очакваме от нея?
02.10.2024 Късмет и още много изненади за 6 зодиакални знака през октомври
01.10.2024 Ето какво вещаят звездите за октомври
01.10.2024 Четири зодии почувстват силен финансов подем през първия ден на октомври
30.09.2024 Страхотни новини за тези зодии
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).