Актриса споделя малко повече за това какво се е променило в личния й живот наскоро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:18 / 18.10.2023
982
Скарлет Йохансон е сред знаменитостите, които винаги показват безупречното си чувство за стил на червения килим. И не пропусна да ни го демонстрира още веднъж по време на наградите Golden Heart Awards 2023, които се проведоха в Ню Йорк в понеделник, 16 октомври.

За събитието актрисата е облечена в дълга черна рокля с дълги ръкави и дълбоко деколте. Йохансон определено изглежда едновременно изтънчено и съблазнително, а магнетичните й очи, подчертани с тъмен грим, няма как да не ни накарат да приковем поглед към нея. Русата й коса е оставена да се спуска свободно по раменете, а бижутата, подбрани за визията, са минимални - само два пръстена. Тоалетът на актрисата е завършен с прозрачен черен чорапогащник и обувки на висок ток в същия цвят.

По време на наградите, проведени в партньорство с дизайнера Майкъл Корс, Скарлет Йохансон и колегата й Бен Плат са отличени за работата им в полза на борбата със заболяванията СПИН и рак, гладът и дискриминацията, пише Daily Mail.

В интервю за Entertainment Tonight по време на събитието пък актрисата споделя малко повече за това какво се е променило в личния й живот наскоро.

Скарлет Йохансон не скрива вълнението си от завръщането на съпруга си Колин Джост на работа. Той е един от сценаристите на предаването Saturday Night Live, но поради холивудската стачка, която продължи доскоро, принудително трябваше да си даде почивка за няколко месеца. Сега обаче всичко е постарому и всички са доволни, въпреки натоварения работен график.

За изданието актрисата споделя още, че майчинството й също върви добре. Малкият й син Космо е вече на две години, но не й създава особени грижи. А и все пак имаме предвид, че Скарлет Йохансон вече е минала по този път с първото си майчинство. От предишния си брак с френския журналист Ромен Дориак тя има и деветгодишна дъщеря на име Роуз.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).