4 брака и 4 развода - кой е новият й мъж?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:25 / 06.10.2023
1118
Джейн Сиймур е от звездите, които сякаш отказват да остареят. Дори на 72 години, актрисата, позната преди всичко от сериала "Д-р Куин, лечителката", и носителка на награда "Еми" и до ден днешен впечатлява с перфектна и стриктно поддържана визия.

А по всичко личи, че не се отказва и от опитите си да намери истинската любов. Джейн Сиймур официално представи новия си любим в Instagram. В снимка, публикувана в социалната мрежа, актрисата позира край басейна с музиканта Джон Замбети.

Надписът към кадъра е кратък и мил: "Никога не съм била по-щастлива. "На снимката звездата от "Д-р Куин, лечителката" носи прилепнала мини рокля и жилетка в тъмно сиво. Половинката й пък е тъмен блейзър. В интервю за The Times, публикувано този април, Сиймур потвърждава тогава, че все още е във връзка с филмовия продуцент Дейвид Грийн. Омъжването за него обаче "би било най-ужасното нещо на света", казва тя.

Грийн все пак предлага пръстен на любимата си през деветте години, в които са заедно. Тя обаче отказва, защото не иска той да бъде поредният номер в дългия й списък.

Сиймур се омъжва и развежда четири пъти. Започва с Майкъл Атънбъро през 1971 до 1973 г., след това за една година е в брак с Джефри Планър до 1978 г., от 1981 до 1992 г. е омъжена за Дейвид Флин, а година след третия си развод се врича във вярност на Джеймс Кийч, с когото остава до 2015 г.

"Все още съм много, много близка с всички мъже, за които бях омъжена, и с всеки мъж, с когото съм излизала, честно казано", казва тя пред The Times.

През 2021 г. Сиймур споделя пред People, че това, което е научила от миналите си бракове, е "да се отпусне". "Да се опита да намери начин да общува и да запази това, което е добро във връзката".

До този момент не е ясно какво е предизвикало раздялата между Сиймур и Грийн, но актрисата все пак отговори какви са взаимоотношенията им в момента. След като един потребител я пита какво се е случило с Дейвид, тя заявява, че двамата са решили, че са по-добри като приятели.

Източник, близък до Джейн, споделя пред списание People, че тя наистина се чувства прекрасно в момента и никога не е била толкова щастлива. По думите му, в последно време актрисата грее и преживява най-добрия си период.

Джон Замбети е китарист и дългогодишен член на групата The Malibooz. "Любовта на Джон към приключения и забавления пасва на тази на Джейн и е много приятно да гледаш как двамата се сближават", разкрива близък до двойката, предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).